Published On: Čet, lip 24th, 2021

Španjolski hvalospjevi za hrvatskog kapetana

Mediji u Španjolskoj puni su hvale za Luku Modrića, kapetana hrvatske reprezentacije i veznjaka madridskog Reala.

Marca donosi tekst s naslovom “Luka Modrić bez ograničenja” opisujući hrvatskog veznjaka kao igrača koji ispisuje nogometnu povijest.

”Luka Modrić je legenda, ne samo u Hrvatskoj, već u cijelom nogometnom svijetu. Unatoč svojim godinama, nastavlja ispisivati nogometnu povijest. Njegov pogodak Škotskoj na Hampden Parku već je dio biblioteke europskih prvenstava. Sve dok god Modrić bude izdržao, Hrvatska će imati što reći na velikim turnirima”, piše španjolska Marca.

”Veliki igrači su oni koji osim brojeva i trofeja ostavljaju vlastiti pečat, a među njima je i Luka Modrić čiji je gol protiv Škota postao dio legende o njemu.

To mu je bio 18. za hrvatsku reprezentaciju u njegovom 141. nastupu. Najmlađi je strijelac u povijesti Hrvatske na EP-ima (2008. je zabio u dobi od 22 godine i 273 dana), a u utorak je postao i najstariji zabivši sa 35 godina i 286 dana. Cijela njegova karijera sažeta je u dva broja”, dodaje Marca, piše HRT.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>