Published On: Sub, stu 3rd, 2018

Šokirala se kad je shvatila tko je osoba s kojem se njen muž upustio u ljubavnu avanturu

Srdita se čitateljica (35) britanskih novina The Sun javila njihovoj kolumnistici Deidre Sanders s molbom za pomoć.

Naime, muž (38) ju je prevario i ne zna što joj je činiti.

– Lijepa je djevojka počela raditi u njegovoj firmi. Počeo je češće izlaziti na pića i vraćao bi se kasno kući. Pomislila sam da me vara s njom. Uhvatila me paranoja. Kada je prošlog tjedna jedne večeri došao kući u 3 sata u noći, toliko sam se naljutila da sam ga udarila šakom i ogrebala mu lice, piše čitateljica koja zatim navodi veliki obrat.

– Ispada da me nije prevario s tom curom, nego s muškarcem! Doduše, znala sam da nekada gleda gay pornografiju. On me sada ostavio i kaže da mi nikada neće oprostiti te tvrdi da ima napade panike. Priznao mi je da se viđa s muškarcem, a ne s onom djevojkom. Srce mi je slomljeno, nastavlja.

– Sve sam pokušala kako bih popravila stvari, međutim pitam se gubim li zapravo vrijeme?, pitala je.

Sanders joj kaže da si je sama odgovorila na pitanje.

– Ako je vaš muž shvatio da je većinom gay, onda je malo vjerojatno da ćete ostati u braku i biti sretni. Štoviše, vaš brak već neko vrijeme nije bio sretan, odgovorila joj je Deidre.

– Recite svom mužu da vam je žao što ste postali nasilni, da to nije u redu, ali da vas je njegovo ponašanje rasrdilo. Moguće je da je napade panike počeo dobivati jer osjeća da će mu se život u potpunosti promijeniti. Pokušajte se civilizirano razići, glasi savjet.