Šok nakon bombaškog napada u autosalonu ‘Kramar’ u Sarajevu: Zar i uspješne poduzetnike treba tjerati iz BiH?!

Povodom bombaškog napada na Auto salon „Kramar“ u Sarajevu, Gospodarska/Privredna komora Grada Mostara uputila je saopćenje za javnost, koje prenosimo u cijelosti

 S nevjericom smo u medijima pročitali vijest o bombaškom napadu na Auto salom „Kramar“ u Sarajevu, kojemu je od posljedica eksplozije nanesena velika materijalna šteta. Najveća sreća u svemu tome je što nije bilo stradalih u ovom mučkom napadu, ali se pitamo u ime svih poduzetnika – u kakvome to nesigurnom okruženju svi živimo i radimo?!

Naprosto je nevjerojatno da se ovakve stvari događaju u vremenu kad je rad svake uspješne kompanije u našem društvu važan za daljnji napredak i razvitak zemlje, u trenutku kad pokušavamo barem odškrinuti vrata Europske unije, ne bismo li jednoga dana postali dijelom tog društva velikih gospodarskih postignuća i još većih potencijala.

U vremenu kad mnogi građani naše zemlje zbog opće nesigurnosti i života i radnih mjesta napuštaju svoje domove i odlaze u inozemstvo, dodatno se stvara pritisak na poduzetnike da i oni odustaju od svojih vizija, ideja i uspješnih projekata.

Minimum koji očekujemo od istražnih organa je da se ovaj slučaj istraži do kraja, a da se počinitelji najstrože kazne, kako takvi opasni napadi ne bi postali još učestaliji, čime bi se nanijela nepovratna šteta ionako nesigurnoj poduzetničkoj klimi u našoj zemlji.
Komora Grada Mostara ujedno daje podršku svima onima koji u našoj zemlji rade i otvaraju nove poslovne objekte i nova radna mjesta, ohrabrujući ih da unatoč svemu tako i nastave, da se ne obeshrabre bez obzira na sve poteškoće i opasnosti s kojima se susreću, navodi se u saopćenju Gospodarske/Privredne komore Grada Mostara.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

more recommended stories