Published On: Uto, stu 17th, 2020

SNSD danas brani Dodika

Član Glavnog odbora SNSD-a Igor Žunić izjavio je Srni da su pojedini mediji ”tendenciozno i potpuno pogrešno” prenijeli izjavu lidera SNSD-a Milorada Dodika kada je riječ o razvoju Banja Luke.

“Pojedini mediji su, bez imalo profesionalne i moralne odgovornosti, naveli da je Milorad Dodik na konferenciji za novinare prijetio i građanima Banja Luke. To je apsolutna laž. Čak i nakon što su objavljeni izborni rezultati, predsjednik Dodik je čestitao svim izbornim pobjednicima i naglasio da naša stranka uvijek poštuje izbornu volju birača”, naglasio je sinoć Žunić.

Podsjetio kako je lider SNSD-a rekao da će skupštinska većina u Banja Luci, predvođena SNSD-om, nastaviti da provodi politiku jačanja i promocije svih vrijednosti i Banja Luke i Republike Srpske.

“Predsjednik naše stranke je posebno naglasio da je skupštinskoj većini u Banja Luci stalo da grad funkcionira i da se sačuva njezin dobar imidž. Isto tako, naglasio je da će skupštinska većina podržati realizaciju predizbornih obećanja Draška Stanivukovića koja su za dobrobit svih stanovnika Banja Luke, a među kojima je i besplatan javni prijevoz za učenike i umirvljenike”, naglasio je Žunić.

Rekao je kako jeste iznenađenje, ali i razočaranje da kandidat SNSD-a Igor Radojičić nije dobio podršku svojih sugrađana, usprkos tome što je vlast u Banja Luci, predvođena SNSD-om, ”skoro dva desetljeća maksimalno ulagala u Banja Luku i napravila moderan grad sa svim neophodnim sadržajima potrebnim za život današnjeg čovjeka”.