Published On: Sri, lis 21st, 2015

Snima se film o Arkanu u kojem će glumiti De Niro i Eva Mendes

Hollywood je odlučio snimiti film o kriminalcu i zapovjedniku Srpski dobrovoljačke garde Željku Ražnatoviću Arkanu.

Ostvarenje se snima po knjizi “Arkan” Vladimira Đorđevića u suradnji s produkcijskom kućom “Kino Cafe”, piše srbijanski mediji.

Iako je film inspiriran Arkanovim likom i djelom, neće ga vjerodostojno prikazivati. Riječ je o akciji koja prati stvarni život mafije i njihovih kriminalnih aktivnosti, kao što su svojevremeno uradili “Scarface” i “Kum”.

“U našoj priči osvrnut ćemo se na odnos glavnoj junaka s tadašnjim predsjednikom države Slobodanom Miloševićem i suprugom koja je pjevačica. De Niro je vrlo zainteresiran za ovaj projekt, želi igrati Slobodana Miloševića a Arkanovu suprugu Svetlanu Ražnatović treba igrati Eva Mendes “, kaže Đorđević.

Snimanje počinje 2016. godine i snimat će se u Srbiji, Švedskoj, Americi i Crnoj Gori, koje je zamjena za Grčku.

Đorđević kaže da su napravili kastig u Americi, na kojoj je bilo preko 1.000 glumaca, a čak njih 400 se prjavilo za glavnu ulogu.

Proračun je 7.5 milijuna dolara, a producenti se nadaju velikom uspjehu filma u istočnoj Europi i ruskom tržištu.

Tko će igrati Arkana nije odlučeno, ali su za tu ulogu zainteresirani mnogu slavni glumci poput Branislava Lečića, Sergeja Trifunovića i Petra Strugara.

“Danas će se u Kulturnom centru Rakovica održati posljednji kastig za ovaj film. Ljudi iz momčadi koji su zaduženi za organizaciju kastinga kažu da su za ovu ulogu zainteresirani mnogi proslavljeni glumci, ali da će se poslije svih kastinga odlučiti da li će Arkana igrati srbijanski glumac ili iz Amerike “, otkriva autor knjige” Tigrov skok “.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare