Published On: Ned, sij 7th, 2018

Snijeg stiže u BiH potkraj tjedna

Meteorolozi Federalnoga hidrometeorološkoga zavoda u dugoročnoj prognoziobjavljenoj početkom prošloga tjedna, naveli su da nas krajem predstojega tjedna očekuje velika promjena vremena u Bosni i Hercegovini.

Kako su naveli u prognozi, narednoga vikenda u Bosni i Hercegovini očekuju se snježne padaline, i to uglavnom u zapadnim i jugozapadnim područjima države.

Do tada, proljetne vremenske prilike u BiH.

U ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i jugoistočni. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 8 do 13, a dnevne od 11 do 16 °C.

U utorak u većem dijelu BiH pretežno oblačno vrijeme. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 11 do 16 °C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme s kišom. Padaline uglavnom u Krajini, zapadu, jugozapadu Bosne i u Hercegovini. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 7 do 12, na jugu od 11 do 16 °C, prenosi N1.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme s kišom. Padaline uglavnom u Krajini, zapadu, jugozapadu Bosne i u Hercegovini. U večernjim satima padavine prestaju. Jutarnje temperature od 3 do 8, na jugu od 7 do 12, a dnevne od 4 do 10, na jugu od 9 do 13 °C.

(www.jabukat.tv)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>