Published On: Sub, pro 22nd, 2018

Smijenjena veleposlanica uputila otvoreno pismo Željku Komšiću. Evo zašto ga nećemo objaviti…

Kako se Valentina Marinčić, Željku Komšiću, nacionalisti, filofašisti, ljubitelju ustaške ostavštine Blaža Kraljevića i  čovjeku na čijim se skupovima prijeti nabijanjem na kolac liderima BH Hrvata i silovanjem RH predsjednice, u pismu obratila sa “Poštovani gospodine Komšiću” odlučili smo ga ne objaviti.

Čitajte ga na drugim portalima.

Komšić je naime, nama, pa bi trebao biti i ekselenciji Valentini, prosto sredstvo nacionalizma, mirnodopsko oružje za potiranje s onog prostora kojeg Šerif Patković pjesnički naziva prostorom džihada.

Logično je da će Sredstvo Nacionalizma provesti sječu hrvatskih ambasadora s pozicije moći na koju je nametnut. Ne i izabran!

On nije gospodin niti je poštovan. On je Sredstvo.

Sredstvo je za Hrvate nepoželjno. Sredstvo nije osoba. Sredstvo ne zaslužuje nikakvo poštovanje. Sredstvo, kao politički škart ne može biti autoritet hrvatskom ambasadoru. Hrvatski ambasador ga ne može trpiti jer je uvreda njegovom dostojanstvu. Jer je neustavan. Hrvatski ambasador mu ne može biti podređen.

Činjenica je da niti jedan hrvatski veleposlanik nije stavio svoj mandat na rasplaganje HNS-u niti Čoviću, koji je izabran od hrvatskog naroda, no bez prava da preuzme dužnost koja mu po Ustavu pripada.

Time su ti ambasadori pokazali da su politički nepismeni. Da jesu iz naroda no nisu uz narod. Nego uz svoje lisnice. Ako smatraju da mogu obavljati dužnost u kojoj bi im Komšić bio nadređeni onda neka to kažu. I zauvijek završe s nama. I mi s njima.

Činjenica je to koja govori sve za sebe.

Da ih je pozvao na konzultacije bi li se odazvali i time ga priznali?

Kada ćemo dobiti taj odgovor?

Učinio im je izgleda uslugu.

Apeliramo gđi. Marinčić, da piše pismo zemlji u kojoj još uvijek jest, o tome što se događa u BIH, i kako je na skupovima Sredstva odaslana želja srednjovjekovnog ubijanja političkih neistomišljenika, i silovanja predsjednice jedne EU države. Ta informacija strogo je zabranjena od EU očiju.  I neka u pismu pojasni  da Sredstvo, koje uzurpira hrvatske ustavne pozicije, sukladno toj sječi radi i sječu njene pozicije.

Umjesto što citira Mostarske Kiše, i  istresa gorčinu na Komšića, bilo bi dobro da radi koristan posao za svoj narod ali i državu. Jer boriti se za BiH Hrvate znači boriti se i za državu BIH. Jer su BIH Hrvati narod države BIH.

Inače u njenom pismu stoji kako BH diplomacija po svijetu radi u interesu cijele BIH. Teško je raditi u interesu cijele BIH jer cijela BIH ima potpuno različite interese. Što je interes cijele BIH?

Husein Živalj, koji je bio ambasador BIH ispred SDA u New Yorku u  vrijeme napada na WTC, koji je nakon toga, zbog veza sa sumnjivim organizacijama dospio na US crnu listu, sigurno nije radio u interesu cijele BIH.

Postoji cijeli niz druhih primjera , naročito u kvoti bošnjačke diplomacije iz kojih je vidljivo da oni rade samo po instrukcijama SDA i samo u interesu bošnjačkog naroda.

S drugim narodima niti rade niti brane njihove pozicije i interese. MVP je dominantno bošnjačko ministarstvo koje ne radi u interesu BIH niti njenih naroda nego u interesu jednog dijela BIH i jednog njenog naroda. To nije BIH.

U tom smislu, pravdati se na bilo koji način, jednom  notornom Komšiću, koji jako dobro zna za veze jednog dijela bošnjačke  diplomacije s ondašnjim terorisitma, budući da je i sam u to vrijeme bio u Washingtonu, a i danas je blizak prijatelj Alispahiću, također čovjeku s US crne liste,  smatramo nedopustivom uvredom hrvatskom narodu. Marinčić sjedi na ustavnoj poziciji hrvatskog naroda. I to kao da je zaboravila.

Mi smo narod koji je dao Petra Hercega, američkog heroja rata, ne Huseina Živalja. Na žalost dali smo i Komšića.

No ako smo ga već dali ne moramo se s njim dopisivati. Naročito ne sa pridjevom “poštovani” i ne sa zajedničkom imenoicom u vokativu “gospodine”.

Zaboravimo ga.

poskok.info

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare