Published On: Sri, ožu. 21st, 2018

SLUŽBENO Ovo su novi dresovi Hrvatske

Hrvatski nogometni savez danas je u Miamiju predstavio nove dresove koje će reprezentativci nositi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine.

HNS je nastavio suradnju s dugogodišnjim partnerom Nikeom. Naime, ovo je već deseti dres hrvatske reprezentacije u suradnji s Nikeom.

Prvi dres je klasično “kockasti” uz nešto drugačiji dizajn nego prije, dok je druga kombinacija crno-plava:

Hrvatska će na SP-u igrati u skupini D protiv Argentine, Islanda i Nigerije. Izabranici Zlatka Dalića prvu utakmicu igraju protiv Nigerije, 16. lipnja.

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom su dvije prijateljske utakmice na tlu Sjedinjenih Američkih Država. Izabranici Zlatka Dalića prvo će 23. ožujka igrati protiv Perua u Miamiju, gdje će po prvi puta istrčati u novim dresovima, te 27. ožujka u Dallasu protiv Meksika.

Utakmice će izravno prenositi HRT, koji je s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza dogovorio kupnju TV prava prijenosa.

“HNS i Hrvatska radiotelevizija (HRT) postigli su dogovor o kupnji TV prava za izravne prijenose prijateljskih utakmica koje će hrvatska nogometna reprezentacija odigrati u SAD-u ovoga mjeseca. Gledatelji HRT-a moći će uživati u dvije sjajne prijateljske utakmice koje će Hrvatska u najjačem sastavu odigrati krajem ožujka u SAD-u – plod je to dogovora predsjednika HNS-a Davora Šukera s rukovodstvom HRT-a”, pohvalio se HNS.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer