Published On: Tue, Mar 3rd, 2020

Slovenka koju smatraju najzgodnijom ženom u državi otkrila kakvi je muškraci privlače, a voli kaže i žene

“Nakon više od deset godina uživam u slobodi. Osjećaj je čudan. Volim biti zaljubljena, ali sad imam vremena za sebe. I to je fantastično”, rekla  je atraktivna Slovenka Ula Šemole, novinarima 24sata, otkrivši kakve muškarce voli.

“Moj muškarac, za početak, treba imati m*da kako bi mi uopće prišao i započeo razgovor. Volim strastvene muškarce. Koji strastveno žive i strastveno ljube. Volim one muškarce koji vole život, a paralelno žive 110 na sat. I ono najvažnije, volim muškarce koji su zbog ljubavi spremni srušiti sve granice”, rekla je Ula.

Prije nekoliko dana na svojem Instagram profilu Ula je objavila video, na kojem se strastveno ljubi s jednom od najpoznatijih influencerica na svijetu – Svetom Bilyalovom, čije provokativne fotografije svakodnevno prati više od šest milijuna ljudi.

Nakon sporne videosnimke brojni fanovi diskutirali su kako među njima postoji nešto više od prijateljstva. I izgleda da nisu bili daleko od istine.

“Ne smeta mi kad ljudi pišu da sam u vezi sa Svetom jer je na neki način to i istina”, s osmijehom na licu priča Ula koja se ne namjerava vratiti u rodnu Sloveniju, ali je neizmjerno zahvalna na ljubavi koji joj pružaju njezini pratitelji sa svih krajeva svijeta.