Published On: Sat, Aug 22nd, 2020

Slavnom voditelju u razmaku od tri tjedna preminulo dvoje djece

Legendarni američki voditelj Larry King (86) izgubio je dvoje od svojih petero djece u razmaku od samo tri tjedna.

Njegov sin Andy iznenada je preminuo 28. srpnja u dobi od 65 godina od srčanog udara. Ožalošćeni otac se još nije stigao oporaviti od tog udarca kad je ove srijede preminula i njegova kći Chaia (52) izgubivši bitku s rakom pluća.

Budući da se 86-godišnji voditelj još uvijek oporavlja od srčanog udara koji je doživio prošle godine, zbog koronavirusa nije mogao putovati iz Los Angelesa, sprovodu svog sina, koji se održao na Floridi, prisustvovao je putem videopoziva.

Svi su slomljeni i loše se osjećaju. Larry je jako povrijeđen i potresen, rekla je njegova unuka Jillian za Daily Mail. Prošle godine je bio jako bolestan. Djeca su vodila brigu o njemu. Jako ga je potreslo što ih je izgubio.

Jillian, kći pokojnog Andyja, i sama prolazi kroz jako teško razdoblje.

Bili smo na sprovodu mog svekra u Kentuckyju kad su nam javili da je moj otac preminuo. Pretpostavljamo da je umro od srčanog udara, ali autopsija nikad nije napravljena. Nisam mogla vjerovati. Chaianu smrt smo očekivali zbog svega kroz što je prolazila. Bar smo se na to mogli pripremiti. No za njega nije bilo upozorenja. Bio je to veliki šok, rekla je.

King je Andyja posvojio 1962. kad je oženio njegovu majku Alene Akins. S njom je 1969. dobio i Chaiau, piše Index.hr.

Osim njih, ima još troje djece: Larryja Jr. (58), Chancea (21) i Cannona (20).