SLAVLJENIČKO RASPOLOŽENJE ZAHVATILO ZEMLJU: Zvonki pristižu čestitke iz svih krajeva Bosne i Hercegovine

Već smo ranije objavili da veliki hrvatski političar s početka 21-og st. Zvonko Đapić-Jurišić-Ivanković-Lijanović-Kebo danas slavi roćkas. Na naš mail stiglo je mnoštvo poruka koje su građani Federacije htjeli uputiti na njegov broj putem sms-a no budući da iz nekog razloga često mijenja brojeve mobitela nisu ga uspjeli dobiti. Pa molimo sve koji su ga znali ili im nije mrsko prenijet nek mu prenesu…

 

 

 

 

Za sada stiglo:

Poljubac i ruža, to je poklon moj, za sreću i radost, za rođendan tvoj.
Sulejman Tihić

Ne želim da ti se ispune sve želje jer ne bi imao što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim da ti se samo ispune ona najljepša želja i najbolji san! SRETAN TI ROĐENDAN!.
Ćamil Primorac Stanko

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, a zadržiš ono što imaš. SRETAN TI ROĐENDAN!.
Fra Petar Jeleč

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ti ljude i ovaj rođendan nek sretan ti bude! HAPPY BIRTHDAY!.
Bakir Izetbegović

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svijetu! SRETAN ROĐENDAN.
Zvonimir Jukić (FTV)

Puno želja, premalo mjesta, puno ljubavi, a poruka tijesna. Puno osjećaja, a riječi su malo, previše je toga da bi ovdje stalo, ali jedno ipak može: SRETAN ROĐENDAN.
Josip Perić – Duvno

Život neka ti bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!.
Valentin Inzko – Koruška

Opet ti je rođendan? Ne želim te kritizirati, ali zar ne misliš da ti je to prešlo u naviku?.
Zlatko Lagumdžija

Da se zaljubiš, ali sretno, da ti ljubav traje vječno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli želi ti netko tko te iskreno voli. Sretan rođendan.
ŽELJKO ASIĆ – Mostar

Zamisli sebi nešto najljepše, najslađe, dodaj tome beskrajnost, proširi sa vječnošću, ukrasi zvjezdama i tek tada ćeš saznati koliko ti toga želim za rođendan!.
Vjekoslav Max Čamber – Sarajevo

Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati provoda, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!.
Mirsad Kebo od Širokog

Samo dijelić onoga što ti želim, biti će dovoljno da budeš sretan cijeli život. Sretan rođendan!.
Svetozar Pudarić, oktroirani predstavnik Srba u predjedništvu FBIH

Večeras je dušo, rođendan tvoj, još malo i naša pjesma će proć’. Vino i svijeće, na stolu ruže dv’je, a znam da ipak nećeš doć. Ipak, sretan ti rođendan.
Jedna mala iz Edinburga

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. No nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam samu sebe.
Jedna mala iz Moskve

Na današnji dan rođena je jedna prelijepa bebica kojom je Zemlja dobila neprocjenjiv dar.Toj izuzetnoj osobi želim sretan rođendan i sve naj..( p.s. moje ladice su i tvoje ladice :):):))
Ljiljanko Naletilić Š.Brijeg , tužitelj u ZHŽ

Želim ti da ovaj i svaki svoj idući rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer je najbitnija sreća tvoja. potpis Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca.
Jerko Ivanković Lijanović – Široki Brijeg

Da rukama dotakneš sve zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da sunce uvijek sja u životu tvom! To su moje želje za tvoj rođendan!.
Milenko Brkić, predsjednik udruge HAZU – (Hajmo se zajebavat s Udrugom)

Neka se pare u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve što je ljepo, a promaši sve loše… SRETAN ROĐENDAN.
Bakir Hadžiomerović (FTV)

Zaboravi muku, tugu i sve boli. Na današnji dan samo voli. Ne daj nikome da želje ti kvari… SRETAN ROĐENDAN i nek ti se ispune sve ljepe stvari.
Živko Budimir, građanina sela Vir.

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći….. Sretan rođendan.
Šaban Pavković – miss Hercegovine

Zažmuri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – Sretan Ti rođendan.
Vjekoslav Bakula , Posušje

Koliko se sunce oko zemlje okreće toliko ti želi zdravlja, uspjeha i sreće. Sretan rođendan.
Ejup Ganić i Bosansko pomorsko društvo.

Crkni!
HERA – hercegbosanska republikanska alternativa.