Published On: Ned, kol 4th, 2019

Slavlje se u trenutku pretvorilo u tragediju: ispao iz automobila tijekom svadbene fešte, bore mu se za život!

Da opreza u prometu nikad nema dovoljno pokazuje i slučaj sa kaptolačkog područja gdje je 22-godišnjak nastradao dok se vozio u prtljažniku automobila odnosno ispao iz njega dok se kretajući se u svatovskoj povorci.

Oko 17 sati na županijskoj cesti između Golog Brda i Kaptola kretala se velika kolona svatovska kolona vozila u kojoj su bili sudionici svadbene svečanosti iz kaptolačkog kraja.

22-godišnjak je stajao u prtljažniku automobila, osobnog vozila marke Passat, te je iz još nepoznatih razloga ispao na kolnik teško se ozlijedivši. Kako neslužbeno saznajemo udario je glavom o asfaltnu podlogu, uslijed čega je došlo do napuknuća lubanje i jačeg krvarenje nakon takvog udarca.

U vozilu koje se kretalo iza toga odakle je nastradali ispao bio je navodno njegov otac pred kojim je došlo do tog nemilog događaja. Ozlijeđeni 22-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi i nalazi se na Odjelu intenzivne njege. Specijalističkim pregledima će se utvrditi sve zadobivene ozljede, te provesti daljnje liječenje unesrećenog.

Zasada nije poznato je li bio pod utjecajem alkohola, a očevid su obavili pripadnici Policijske postaje Požega nakon kojeg će se znati više detalja o nemilom događaju.

Ovaj slučaj je još jedna opomena sudionicima u prometu, a posebno sudionicima na svadbama jer je kod nas čest slučaj da sudionici sjede na prozorima automobila, stoje u prtljažnicima ili u vozilu kojemu je otvoreno krovište tako da je velika mogućnost pada. U takvim okolnostima česta su stradanja pogotovo ako vozač automobila naglo koči ili krivuda po cesti, a k tomu sudionici svadbi su najčešće pod utjecajem alkohola što dodatno potencira mogućnost stradanja.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare