Published On: Ned, lis 27th, 2019

“Sladoled” oduševio posušku publiku GAVRAN: Drago što je predstava prihvaćena u Posušju, jer su tu moji korijeni.

Drago što je predstava prihvaćena u Posušju, jer su tu moji korijeni.

Komedija Mire Gavrana “Sladoled” koja govori o međusobnim odnosima dvije žene, majke i kćeri, oduševila je posušku publiku u subotu navečer u prostorijama tamošnjeg kina.

Autor ove komedije, koji je jedan od najizvođenijih hrvatskih autora, istaknuo je kako mu je drago da je predstava dobro primljena u Posušju.

Ja sam zadovoljan kako je publika prihvatila predstavu. Smijala se tamo gdje se trebalo smijati, bilo je pljeska, suza, emocija. Ono što smo htjeli postići, mi smo postigli. Meni je drago što je predstava prihvaćena u Posušju, jer su tu moji korijeni, kazao je Gavran dodavši kako se uvijek trudi pisati razumljive tekstove.

U predstavi su uloge igrale glumice Ana Vilenica i Mladena Gavran, predstavu je režirao Boris Svrtan, dok glazbu potpisuje Neven Zebić.

Vilenica je kazala kako joj je ovo prvi nastup pred posuškom publikom te da nije znala što očekivati.

Bila sam zabrinuta za odaziv publike, ali moram reći da sam oduševljena i odazivom i emocijom koju je publika pokazala, kazala je Vilenica.

Inače, u ovoj komediji junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima se može prepoznati svaka žena, prenosi Jabuka.tv

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare