Published On: Uto, ruj 3rd, 2019

Skupina migranata protrčala kroz park Zrinjevac, građani pomislili kako ih napadaju

Mostarski park Zrinjevac jedno je od rijetkih mjesta gdje stanovnici grada na Neretvi mogu uživati u šetnji i igri sa svojom djecom. Ipak, ovo poslijepodne ni to nisu mogli.

Igru je nakratko prekinula skupina migranata koju su protrčali kroz park, a građani koji su bili u blizini nisu baš ravnodušno doživjeli ovu situaciju.

Kako nam je napisala jedna čitateljica, u prvi mah se nije znalo je li samo prolaze ili imaju neke druge nakane kao što je napad ili pljačka. Naravno, histeriji su doprinijele informacije o brojnim sličnim događajima na području Federacije BiH.

-Neki su samo stajali i gledali što se događa, drugi su uzeli djecu i odmah otišli. Bilo ih je više, imali su pune torbe stvari. Nije nitko išao za njima, ali po onome što se moglo vidjeti, očito kako su negdje u blizini napravili neki nered. Teško je povjerovati da su bježali bez razloga – dojavili su nam naši čitatelji.

Iz policije nije bilo za sada nikakvih informacija o eventualnim neredima u Mostaru u kojima su sudjelovali migranti, tako da ostaje nejasno gdje im se tako žurilo. Činjenica je da su građani koji su se našli na ovoj lokaciji bili vidno uznemireni.

Inače, policija je poduzela niz koraka kako bi pratila kretanje migranata na području Mostara, a već odavno nije zabilježen veći incident na području Mostara kojeg su izazvali ovi ljudi. Samo se možemo nadati kako će tako i ostati, prenosi  Ero.tel

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare