Published On: Sri, svi 19th, 2021

Škoro u podne ima presicu, već u nedjelju je napao Tomaševića

MIROSLAV ŠKORO, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, javnosti će se obratiti prvi put nakon nedjelje i prvog kruga lokalnih izbora.

Škoro je najavio konferenciju za medije u podne u parku Zrinjevac.

Tomašević od Škore očekuje prljavu kampanju

Jučer je konferenciju za medije održao njegov suparnik u drugom krugu i pobjednik prvoga kruga Tomislav Tomašević iz Možemo!. Najavio je nastavak pozitivne kampanje. Od Škore očekuje nastavak prljave kampanje temeljene na strahu.

“Mislim da je to taktika koja u Zagrebu zapravo i ne prolazi. To demoniziranje političkih suparnika mi ne mislimo raditi i ne mislimo se baviti njima. Ja ću podsjetiti da je HAKOM utvrdio da je telefonski broj koji je koristila agencija za blaćenje svih kandidata na ovim izborima, ne samo nas, da je tu agenciju unajmio Domovinski pokret i Miroslav Škoro”, rekao je Tomašević.

Tomašević je uvjerljivi pobjednik prvoga kruga te mnogi smatraju da Škoro nema šanse. Da je u Zagrebu sve jasno, smatra i predsjednik RH Zoran Milanović.

“Mislim da su u Zagrebu izbori gotovi. Čestitam svima koji su pobijedili u prvom krugu. Ne može se dostići, prevelika je prednost. Gradonačelnik je Tomislav Tomašević.”

Škoro u nedjelju navečer napao Tomaševića

U svom obraćanju nakon objave rezultata u nedjelju navečer napao je Tomaševića i Možemo!, rekao da su oni ekstremno lijevo te da će ih u drugom krugu zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Definitivno smo ostvarili sve svoje ciljeve”

“Definitivno smo ostvarili sve svoje ciljeve, to mogu reći. Domovinski pokret je sustavno, temeljito i postepeno gradio ovu priču. Svašta su nam govorili, da gubimo, da se furamo samo na moje ime i prezime. Međutim, mislim da se danas najbolje vidjelo što Domovinski pokret je i koji mu je potencijal.

Postojimo samo godinu dana, a napravili smo ogromne rezultate u tih godinu dana. Ostavili smo dvije velike stranke iza nas i to nije mala stvar.

Sada nas čeka drugi dio kampanje, mi ćemo nastaviti ovim trendom. Nisam od onih ljudi koji će doći ovdje i proglasiti pobjedu. Kad je u pitanju Zagreb, vidjet ćemo što će donijeti noć i prebrojavanje svih listića do kraja večeri. Domovinski pokret poručuje, bez obzira na to tko pobijedi – Jelena, Davor ili Miro, mi ćemo stati nasuprot ljevice koja želi osvojiti Grad Zagreb.

“Tomašević je ekstremno lijevo. To ćemo zaustaviti, tako mi Bog pomogao”

Posebice ovakve ljevice koja je uistinu na mahove pokazivala elemente onoga na čega se niti Hrvatska niti Zagreb ne smiju vratiti. To nije budućnost naše zemlje, to nije budućnost našeg Zagreba i naše djece. Uvjeren sam da ćemo u drugom krugu pokazati da postoji dovoljno razuma i pameti da u argumentiranoj raspravi raskrinkamo to što se zove zeleno-lijeva koalicija. To nije samo zeleno i lijevo, to je ekstremno lijevo i to će biti zaustavljeno u drugom krugu, tako mi Bog pomogao.

S vjerom u Boga i vašu pomoć, siguran sam da ćemo u dva tjedna slaviti gradonačelnika ili gradonačelnicu Grada Zagreba koja neće biti iz nikakve lijevo-zelene koalicije”, poručio je.

0 0 glasovi
Ocjena članka
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x