Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi, napisao je Škoro i objavio fotografiju. Nakon što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić prokomentirao poruke predsjedničkog kandidata Miroslava Škore o prošlosti i budućnosti, te tom prilikom rekao kako ‘tom pjevaču ili što li je već’, želi poručiti […]

" />
Published On: Sri, ruj 25th, 2019

Škoro fotografijom brutalno uzvratio Vučiću: Bolje biti ‘pjevač nego dostavljač kod ratnog zločinca

Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi, napisao je Škoro i objavio fotografiju.

Nakon što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić prokomentirao poruke predsjedničkog kandidata Miroslava Škore o prošlosti i budućnosti, te tom prilikom rekao kako ‘tom pjevaču ili što li je već’, želi poručiti da pročita knjige iz psihologije, stigao je i odgovor Miroslava Škore.

“Čujem da mi je ‘veliki državnik’ Vučić poručio kao ‘pjevaču ili što li već’ da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da ‘o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti.

Čujem da mi je “veliki državnik” Vučić poručio kao “ pjevaču ili što li već” da pročitam knjige iz psihologije, u kojima…

Posted by Miroslav Škoro on Wednesday, September 25, 2019

Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan- bolje biti ‘pjevač ili bilo što već’ nego dostavljač kod ratnog zločinca”, napisao je Škoro.

Podsjetimo Vučić je Škori poručio da pročita knjige iz psihologije i vidjet će da ‘o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti’.

Dnevnik.ba