Utorak, 16 srpnja, 2024

SKANDAL U VATIKANU Crkvene nekretnine koriste se kao saloni za masažu i saune?

Must Read


Vatikan u svom vlasništvu ima i jedan luksuzni rimski stambeni blok vrijednosti stotine milijuna eura u kojem je bila smještena najveća gay sauna u Europi
Nekretnine u vlasništvu Vatikana služe kao saune i saloni za masažu gdje svećenici plaćaju za seks, stoji u još jednom od sramotnih izvješća za Crkvu čiji su detalji počeli izlaziti u sklopu afere “Vatileaks”.
Navodi se i kako Vatikan vrijedne nekretnine u središtu Rima iznajmljuje po cijenama daleko nižima od tržište vrijednosti. Na taj način vraćaju usluge onima koji su neki dužnosnici Vatikana vjerojatno trebali, piše Independent.
Među nekretninama koje se spominju u dokumentu, koji je u javnost plasirala neka od “krtica”, su i one u dvije ulice u blizini talijanskog parlamenta kao i solarij kod Piazze Barberini.

Tvrdi se i da vatikanska organizacija Kongregacija za nauk vjere upravlja stotinama nekretnina u Rimu čija se vrijednost procjenjuje na stotine milijuna eura. U vlasništvu Vatikana je i stambeni blok u Rimu u kojem je bio poznati Europa Multiclub.
Riječ je o najpoznatijoj gay sauni u Europi u kojoj su bile organizirane razne tematske večeri, a sve se promoviralo videom u kojem se dlakavi muškarac svlači i nakon toga odijeva u svećeničku odoru.
Iza ove investicije stajao je kardinal Tarcisio Bertone.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nova “navodna” vijest iz Pariza

Inače prva verzija naslova na Index.hr bila je ovo: Do jutra možda bude da je u slučajnoj šetnji okrznut čuvar...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -