Published On: Ned, kol 2nd, 2020

SKANDAL Ministrica Turković “zlatnim ljiljanima” ponudila da rade “u kojem god veleposlanstvu BiH žele”

Кrajnje je vrijeme da predsjedatelj Vijeća ministara gospodin Tegeltija konačno reagira, ali i SNSD – rekla je, između ostaloga, Petrović.

Novi u nizu skandaloznih poteza ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković, da dvojici “zlatnih ljiljana”, zaposlenih u MVP BiH, osobno ponudi da rade u bilo kojem veleposlanstvu BiH u svijetu, još je jedan presedan, privatizacija institucije i izraz njezine samovolje na koju, po običaju, izostaju reakcije srpskih “reprezentativaca” u Sarajevu, rekla je glasnogovornica PDP-a Anja Petrović, prenosi   Srpskainfo.

 

Dodala je i kako je skandalozno ponašanje ministrice Turković odavno prevršilo svaku mjeru i da predstavlja prijetnju, kako za srpski interes, tako i za čitavu BiH.

– Кrajnje je vrijeme da predsjedatelj Vijeća ministara gospodin Tegeltija konačno reagira, ali i SNSD – rekla je, između ostaloga, Petrović.

ONO KAD KATARININA KĆI I BLANKINA UNUKA GLUMI SULTANIJU Ponuđeno zlatnim ljiljanima da biraju veleposlanstva u svijetu, oni izabrali da ostanu u BiH