Published On: Pon, ruj 20th, 2021
#3rd | By Desk

Širokobriježanin Jozo Mikulić objavio novu pjesmu “Što je ljubav”

Kroz tekst i izvedbu ove pjesme “Što je ljubav” sam, kao i mnogi prije mene, pokušao prenijeti svoj osobni doživljaj i odgovor na pitanje ljubavi.

Ovu pjesmu sam napisao u trenutku kad sam se našao u fazi razmišljanja o životu i ljubavi. Razmišljajući o svemu što nam nudi svijet i mediji, nalazim odgovor u onome što vidim kod običnih “malih” ljudi, naročito kod djece. Moj osobni doživljaj ljubavi je sva dobrota i ljepota koja se bezuvjetno daruje drugom ili na isti način prima od drugoga.

Kroz pjesmu sam na sarkastičan način želio prikazati to pitanje, koje je na kraju meni kao izvođaču ostalo “neodgovoreno”, ali neka tako i ostane još neko vrijeme, kazao je Mikulić za portal Jabuka.tv i nastavio:

Tekst i glazbu za pjesmu sam napravio ja, a aranžman pjesme su radili Jure Brekalo i Marko Karačić Jumbo zajedno sa mnom. Pjesmu smo snimali u veljači 2021. godine u Muzičkom Centru Pavarotti u Mostaru s istom ekipom koja je sudjelovala snimanju moje prve pjesme “Mimosvit”.

Sudjelovali su Marko Karačić Jumbo – bass gitara i akustične gitare, Jure Brekalo – bubanj, Hrvoje Merdžo – piano, Đulijana Alimoski – flauta, ja – ukulele i dionice gitara. Prateće vokale su odradili Petra Klarić i Joško Klarić. Miks pjesme sam radio zajedno sa Sašom Karabatakom i Adisom Sarićem u Muzičkom Centru Pavarotti. Master za ovu pjesmu mi je radio Gene Grimaldi – Oasis Mastering, Los Angeles.

Nadam se da će pjesma ostaviti pozitivan dojam i da će slušatelji uživati,zaključio je mladi glazbenik za naš portal.

jabuka.tv
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare