ŠIROKI BRIJEG: Poginuo 27-godišnji mladić iz Mostara

U noći s ponedjeljka na utorak, oko 02:15 sati, u Širokom Brijegu dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

Kako je za Jabuka.tv priopćeno iz MUP-a ŽZH, prometna se nesreća dogodila na magistralnoj cesti M6.1 Mostar – Široki Brijeg. U prometnoj nesreći sudjelovalo je jedno vozilo marke Renault Megane te je poginuo vozač istoga vozila, a nesreća se dogodila u blizini poslovnih prostora Agencije Kamir. Prema navodima iz MUP-a ŽZH, u nesreći je ozlijeđen stanovnik Mostara (Hodbina) podrijetlom iz Zenice, a u nesreći je došlo do izlijetanja vozila s magistralne ceste i udara u betonski zid u neposrednoj blizini te ponovnoga prevrtanja vozila na magistralnu cestu.

Kako neslužbeno doznaje Jabuka.tv, poginuli vozač zaspao je neposredno prije izlijetanja s ceste. ”Smrtno je stradao M.G. (1990. godište) rođen u Zenici s prebivalištem u mjestu Hodbina kod Mostara. M.G. je automobilom Renault Megane izletio s kolnika i udario u zid te je zadobio ozljede opasne po život od kojih je u kolima Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg podlegao na putu do SKB Mostar”, izjavio je glasnogovornik MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak.

Policijska uprava Široki Brijeg dojavu o prometnoj nesreći primila je u 02:18 sati te su djelatnici policije izišli na teren i izvršili očevid.

more recommended stories