Published On: Uto, stu 23rd, 2021

Sinjanin ispred diskoteke u Livnu napao policajca

Djelatnici PU Livno u utorak su podnijeli izvješće Županijskom tužiteljstvu u Livnu protiv 23-godišnjeg J.E. iz Sinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo “napad na ovlaštenu službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti”.

Kako se navodi u izvješću, 20. studenoga ove godine oko 2.55 sati ispred diskoteke u Ulici Župana Želimira u Livnu, J.E. se u alkoholiziranom stanju ponašao agresivno, ometao postupanje policijskih službenika, zanemario njihova upozorenja, te ih nastavio ometati, uz psovke i uvrede.

Potom je jednog od njih napao, tako što ga je s obje ruke otvorenim dlanovima udario u grudi, pri čemu je policijski službenik pao na tlo.

“Na osnovu opisane djelatnosti J.E. je svojim ponašanjem ostvario sva obilježja KD ‘napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti'”, stoji u izvješću.

 

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
LiCro
LiCro
2 dana prije

Omladina se triba provoditi,opustiti i karati tj.sexati jer od ove corone će poluditi i još kada dođu ovi drotovi i kada pođu rastjeravati omladinu onda što im drugo ostaje nego otpor!

Krivousti čindbenik
Krivousti čindbenik
Odgovori   LiCro
1 sat prije

Prije nego što se vrati u Hrvatsku, sve lijepo što je popio da povrati, inače carina.