Published On: Uto, ožu 18th, 2014

Sindikat srednjih škola HNŽ: Zašto se još ne zna tko je napao Josipa Milića?

Središnji odbor Sindikata srednjih škola Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) koji nastavu izvode po hrvatskom planu i programu osudio je, kako se navodi u priopćenju, nerad institucija u vezi s fizičkim napadom na čelnika Sindikata Josipa Milića.

“Prošlo je više od mjesec dana od tog gnusnog čina, za koji smo vjerovali da je ponašanje iz prošlih režima, a da se nadležne institucije nisu ni oglasile o barem nekim poduzetim postupcima u rasvjetljavanju ovog djela”, navodi se u priopćenju.

Sindikat traži da se što prije otkriju počinitelji napada kao i njihovi nalogodavci koji pokušavaju spriječiti da se čuje istina i koji žele uništiti sindikalnu borbu za radnička prava, stoji u priopćenju.

Josip Milić Bivši inače ima devet života. U prošlim životima bio je Ustaša i pajdo Fra Vjekoslava Pavelić Lasića, Trećeentitetaš, Fratar koji je odbacio habet, Nasilnik sa Trga Žrtava Fašizma gdje je lupao po Pusiću budući da je ovaj htio da se trgu vrati to ime a “antifašist” Milić bio je protiv, bivši borac protiv Komšića i sarajevske majorizacije, bivši kritičar politike Alijanse. Danas je sindikalist, pristalica Lijanović-HSP mašinerije, žrtva “fašističkog” nasilja i sarajevski antifašist.