Published On: Uto, ruj 13th, 2016

Sindikat Granične policije na konferenciji u Varšavi

Delegacija Sindikata Granične policije u sastavu zamjenik predsjednika Goran Jeličić i predsjednik Skupštine Sindikata Matović Dragan, sudjelovali su u Varšavi na konferenciji Europske policijske unije najveće policijske organizacije u Europi.
Tema konferencije je zauzimanje jedinstvenog stava europskih policijskih organizacija o zaštiti policajaca prilikom uporabe sredstava prisile i uspostavljanju približnih standarda kada su zarade u pitanju.
Prije konferencije rukovodstvo EPU je obavilo konzultacije s Martinom Shultzom, predsjednikom Europskog parlamenta, koga po završetku konferencije treba obavijestiti o zaključcima konferencije. Naša ideja je da se riješi pitanje minimuma zarada policajaca u EU, ali iu BiH.
Dogovoreno je da se zatraži od EU da pomognu našim Vladama u postizanju europskih standarda kad su u pitanju zarade i oprema policije u BiH. Naše inicijative i prijedlozi će biti poslane gospodinu Šulcu i Europskom parlamentu, istaknuo je zamjenik predsjednika Sindikata Granične policije Goran Jeličić.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x