Published On: Pet, lis 18th, 2019

Sina mi zlostavljaju u školi

Popularna hrvatska pjevačica Severina Kojić danas je održala konferenciju za medije povodom njezine velike regionalne turneje “The Magic Tour”.

No, umjesto o glazbi, pjevačica je druženje s novinarima započela potresnom pričom o privatnom problemu.

Tom prilikom iznijela je teške optužbe na račun škole koju pohađa njezin sin Aleksandar. Dok Kojić tvrdi da ga učiteljice u školi zlostavljaju, iz škole su poručili da se suzdržavaju komentara zbog dobrobiti djeteta.

Događaju mi se u životu jako teške stvari u odnosu na moj život s djetetom i suprugom. Naime, u petak 11. listopada u školi gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kada mom suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave, iz škole nisu dali dijete nego su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile ga, fizički i psihički povrijedile i tako su ga držale puna dva i više sata, ovim riječima počela je svoje obraćanje na press konferenciji Kojić, prenosi Klix.ba.

Mada po sudskom sporazumu, dodaje pjevačica, njezin suprug Igor ima pravo preuzeti Aleksandra iz škole, direktorica škole se, tvrdi pjevačica, zajedno sa Severininim bivšim Milanom Popovićem, dogovorila da nitko osim nje ne može preuzimati dijete.

Jedina sam majka koja ne može biti bolesna, naime ja sam im poslala i opravdanje jer sam imala malu ozljedu na plesnoj probi. Do danas me iz te škole nitko nije nazvao, dobivam prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi, nastavila je pjevačica.

 

 

Kako kaže pjevačica, ove informacije morala je javno podijeliti i više nije mogla šutjeti.

Ja sam jedina majka koja ne smije na Instagramu objavljivati fotografije sina jer je moj bivši to riješio na sumnjive načine, tvrdi Severina.

Inače, cijeli ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko starateljstva nad Aleksandrom. Ročište je zakazano za kraj studenog.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare