Published On: Pon, sij. 15th, 2018

Simona je opet trudna: ”Hvala ti Isuse za novi život u meni… ”

Simona Mijoković (33) potvrdila je sretnu vijest da ona i njen suprug Stanislav (51) čekaju prinovu.

“Čuda se događaju. Kada kaže Bog: ‘Vrijeme je!’ Hvala ti Isuse, za novi život u meni” rekla je bivša Simona te dodala kako broji tjedne do trenutka kada će saznati čeka li djevojčicu ili dječaka.

Vizažistica, koja trenutno živi s obitelji u austrijskom Linzu, šestomjesečnog je sina Joshuu krstila u listopadu prošle godine, u zagrebačkom Stenjevcu.

Simona ima i kći Gabrijelu (12) koju je dobila u braku s Antom Gotovcem (47). Zagrepčanka nije skrivala svoju sreću zbog osnivanja obitelji sa Stanislavom, kojeg je upoznala 2012. preko Facebooka. O seksu prije braka, otkrila je Simona, nisu ni razmišljali.

“Sačuvala nas je sveta čistoća tijela. Imala sam prijašnji život koji je bio bludan i nemoralan sam po sebi, ali sa Stanislavom zaista ulazim u brak u čistoći tijela”, rekla je Simona prije vjenčanja sa Stanislavom u svibnju 2016., a i uvijek to spominje kao temelj njihova odnosa.

Mijoković, bivša Gotovac, rodila je prvo dijete, sina Joshuu, 24. lipnja prošle godine, samo nekoliko dana nakon prve godišnjice braka sa Stanislavom. Rodila ga je uz zvukove pjesme ‘Otvori oči moga srca, otvori Gospode, želim te vidjeti’.

“On je svjedočanstvo Srca Isusova”, tada je rekla Simona, koja je poželjela da Joshua bude ‘plemenit i pošten’.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer