Published On: Sub, ruj 2nd, 2017

“Sieg Heil” u Pragu! Njemački navijači izazvali skandal, Hummels poludio: “Katastrofa, to su huligani”

NOGOMETNA reprezentacija Njemačke i dalje ima stopostotni učinak, u petak je u kvalifikacijama za SP 2018. u gostima svladala Češku 2:1, a pobjednički gol zabio je Mats Hummels u 88. minuti prenosi Index.hr
Time je Njemačka ujedno napravila uslugu Sjevernoj Irskoj koja je pobjedom protiv San Marina 3:0 pobjegla Češkoj na sedam bodova razlike u borbi za drugo mjesto u skupini C, koje vodi u dodatne kvalifikacije.
No važnu pobjedu zasjenili su njemački navijači skandaloznim ponašanjem na tribinama. Već na početku ometali su intoniranje himni, zatim su koristili pirotehnička sredstva, vrijeđali su napadača Leipziga Tima Wernera, inače strijelca prvog gola, a više puta tijekom susreta čulo se i ono zloglasno ”Sieg Heil”.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vUhnnKm-MeI

“Ovo je katastrofa. Ovakva podrška s tribina nam ne treba. Ovo nisu navijači, to su huligani koji nemaju veze s nogometom”, rekao je nakon susreta bijesni Mats Hummels i dodao:
“Cijelo su vrijeme vrijeđali Wernera i skandirali su nacističke poruke. Kako sam rekao, to nisu naši navijači, od njih se distanciramo i ne želimo se dovoditi u vezu s ovim. To je razlog zašto se na kraju susreta nismo uputili do tribine da se zahvalimo navijačima.”