Published On: Sri, ruj 21st, 2016

Šibenik: Bradu Pittu dozvola za gradnju vila od 2 milijarde eura


Grad Šibenik odobrio je poznatom holivudskom glumcu Bradu Pittu gradnju vila vrijednih 2 milijarde eura na zablaćkom poluotoku. Gradsko vijeće Šibenika promijenilo je GUP Zablaća gdje je sad stavljena markica mješovite gradnje smještajnih kapaciteta gdje bi Pitt uložio u kopleks luksuznih vila koje bi gradio po projektu arhitekta Nikole Bašića i u partnerstvu sa Švicarcima. Šibenik.in se zeza kako je Pitt sigurno u njihovom gradu našao ljubavnicu pa ga zato Angelina Jolie ostavila
 
Da je tako i nikako drugačije, zna svatko tko je zadnjih par sati bio na Facebooku gdje dokonu mladost i starost uvelike zabavlja spoznaja da u hollywoodskom raju više ne cvjetaju ruže.
Puk se zajebava, a novinari se hvataju za slamke.
Jednom kolegi stigao je tako danas upit od američkog medija zna li tko je djevojka s fotografije snimljene dok je Pitt nakon obilaska stare gradske jezgre ulazio u brod na šibenskoj rivi. Pitanje iz SAD-a prekinulo ga je na ozbiljnom novinarskom zadatku, a žurnaliste s one strane oceana žarko je zanimalo bi li ta žena, uhvaćena u objektivu fotoreportera Pixsella, mogla biti baš ona fatalna, radi koje razočarana Angelina Jolie diže sidro?
Jer ne može biti ništa drugo.
Angelina Jolie i Brad Pitt se razvode, a Brad Pitt je nedavno bio u Šibeniku. Jedino logično objašnjenje je da se razvode zbog Šibenika. Pogotovo u godini obilježavanja 950. godišnjice od prvog pisanog spomena grada radi čega je i Mišo Kovač odlučio opet zapjevati u rodnom gradu.
I pritom se smilovao pa organizatorima spustio cijenu gaže.
Novinarku portala ŠibenikIN, koja je onog četvrtka popodne prije gotovo 20 dana brzinski morala odlučiti što sa serijom upravo joj pristiglih fotografija Brada Pitta pokraj katedrale sv. Jakova, zvali su iz novina i s televizija i pitali je li moguće da je švrljao po Šibeniku.
Prva je u Hrvatskoj objavila vijest da je glumac tu, pa su je proglasili glavnim stručnjakom za Brad Pitta u regiji.
I dok novinari stranih i domaćih tabloida u CSI maniri provjeraju svaki Pittov selfie s konobaricama, sobaricama i brodskim hostesama u nadi da će otkriti makar naznaku prevare, slavni arhitekt Nikola Bašić objasnio je što se zapravo dogodilo.
‘Ove sam godine izabran za redovitog člana Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, promoviran sam u počasnog doktora Sveučilišta u Splitu, predsjednica Republike Hrvatske odlikovala me je iznimno visokim odličjem Kneza Branimira s ogrlicom, prije dvije godine dobio sam francusko odlikovanje Chevalier des artes et des lettres, ali u središtu medijskog interesa našao sam se tek kad sam ručao s Bradom Pittom. To sve govori i o slavi, ali i o vrijednostima koje trenutačno prevladavaju u društvu u kojem živimo’, zaključuje uspješni arhitekt.
 


guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x