Published On: Uto, svi 17th, 2022

SHVATILI SMO KAKO RAZMIŠLJAJU PLENKOVIĆ I HDZ RH: Ovo je njihova porazna priča izdaje. Javni politički pobačaj naroda Blage Zadre…

 

Ovako razmišlja njegovo plemstvo Andrej Von Plenkavost:

Svijet generiraju globalni odnosi. Raspoleženje pastrmke u Cetini, krik vuka u Bugojnu i cijene prostitutki u Tuzli, određuju američko ruski odnosi. Nema veze što su Kolindu Komšićeve vehabije htjele silovati, nema veze što joj je Senad Hadžifejzović poručio da joj treba “snažna osmanska masaža” verbalno ju  praktički silovao usred prime timea, sve sam ja njih fino vratio u pravo građanstva preko Ace, Sluge Najvjernijega, na Nu2. Aca je koperabilan. Nema veze što godinama lažu da je Čović pomakao rijeku, načinio kuću od 5 miijuna eura u jednom mandatu, da je mučio ljude u logoru i što nas u HDZ-u zovu UZP. Kad im pojasnim strategiju prestat će to činiti. Važno je biti na strani Amerike i što dalje od Rusa. Srbi su uz Ruse , dakle što dalje od Srba. Bošnjaci su se etablirali kao proturuska opcija.  Proamerička. Nema veze što svi znamo da su proturska opcija, dakle i proruska, i da je ABIH dala 4 napadača na WTC . 4 obredna koljača BH Hrvata, i da je poslal člana AL Qaede u BIH diplomaciju u NYC a koji je bio u dosluhu s  BinLadenovcima u doba rušenja WTC-a. Nema veze što su Hrvati dali borce Iwo Jime i US nacionalnog heroja s Pearl Harbura, Hercegovca koji je poginuo za Ameriku. Ništa to, reći ću našim diplomatima da to ne spominju, mi se još moramo dokazivati  Amerikancima. Još kojeg herojčića da im izručimo. Pa ako treba i cijeli narod u BIH. A od prodaje tog naroda kupiti F16ke bolan.
A Bošnjaci ne moraju da se dokazuju. Saudijci ih stoje. I oni su moćni.   Dakle važno je biti uz Bošnjake.

Ali g. Plenkoviću Bošnjaci u BIH guše Hrvate?

Nema veze natjerati Hrvate da budu uz Bošnjake.

Bošnjaci u BIH otimaju Hrvatima mjesta i ne žele provesti presudu Ustavnog suda!

Nema veze, dugoročno ćemo umoliti nekako Bošnjake da pristanu i da budu uz Hrvate. Makar tada bilo 15 Hrvata u BIH. Ne smijemo sa Srbima oni su uz Ruse.

Kako ćete umoliti Bošnjake? 

Lijepo, klekneš i moliš. Ne znam. možda im napravimo 20 džamija u Hrvatskoj.

Ali vi prstom ne mrdate zadnjih 30 godina, ne prijetite sankcijama Bakiru , vizama Federaciji BIH i Komšićevim glasačima.

To je glupo. Bošnjaci su partneri. Kakve sankcije?

Što biste uradili Srbima da nameću Komšića i otimaju hrvatski klub Doma naroda te medijski ovoliko sotoniziraju Hrvate?

Rafalima bismo srušili te odašiljače, Komšić bi dobio zabranu ulaska, Dodik bi išao pod sankcije a cijela Srpska bi morala ulaziti samo uz vize.

Ali upravo nam to Bošnjaci rade!

Bošnjaci su partneri, trpite.

Ubijate nas!

Kratkovidni ste. A uostalom jeste li pjevali “Sve za Hrvatsku” Pa poginite sad skroz za Hrvatsku. Ako je mogao Blago možete i vi.

Zvučite ko Zlatko Hasanbegović usred Bujice.

Pa šta!

Zvučite ko Bujanec!

Da i?

Da vas testiramo: Za dom!

Hehehe, ne smije reći spremni, zbog zapadnih partnera.

Možete sad, ako može Azov možete i vi Plenkoviću!

Dobro , “Spremni!”, al nemojte objaviti, mislite malo i na moju karijericu.

Samo vašu? 

I Goranovu. I Gordanovu. I karijeru Pejčinović Burić. Zamislite kako je njoj ovo sve čitati. A žena je tek dospjela na sam taj vrh. Gdje i mi planiramo.

G. Plenkoviću, upravo Amerikanci su Hrvatima nametnuli sporni Izborni zakon koji su Hrvati legalno i građanski, lojalno državi, srušili na Ustavnom sudu. Tamo sjede i strani suci. Amerikanci su autori  Alijanse te Platforme koja je opljačkala Aluminij.

Ups. Možda da srušimo Ustavni sud? Pa da pomoći će nam Bakir. Samo uz Bakira i ništa da vas sekira. A Aluminij je sada privatni i vidite kako dobro radi.

A šta da Hrvatska kaže Amerima, gledajte sve ćemo vas podržati oko NATO-a al dajte samo da se u BIH ispoštuje presuda Ustavnog suda i Ustav BIH koji je američki?

Ups ne smijemo mi to, to je ludost, to je državništvo, mi ne smijemo postavljati uvjete. Mi smo američko dijete. Iz epruvete. Željana jel tako?

Željana:Tako je PreSjedniče! Mi smo dječica mala američka presjedniće, baš kao i Kosovo, oš baklavu da ti donesem, đe si, pardon di si, moram furat da sam Splićanka hehehe?

Plenković: S Bakirom sam , ne treba, donio je on ovu tursku s pistaciom.

Čović : Ne jedi iz njegovih ruku budalo, otrovat će te ko Tuđmana

Plenković: He, he, ne jedem tvoju Dragane

Dakle naputak HDZ-a Plenković-Granića HDZ-u Dragana Čovića je sljedeći:

Dragane, skupi ponos, progutaj pljuvačku i nogom uz nogu uz Bošnjake. Oni će nametnuti Komšića i Vladu FBIH, tvoje je da se povinuješ, nema blokade izbora, nema kofrčenja s Dodikom, nismo mi džaba izbore dobili u Hrvatskoj i fine karijere dogovorili nakon njih, da nam sada sudbina nekih preostalih Hrvata u BIH kvari planove! Uostalom vi ste samo smetnja. Bobanovci. Sanjači Banovine. Bošnjaci će izbiti na Drinu i rušiti Srpsku. Vi ste čuvari Srpske i dalje od Neretve vas ne zanima.

Za Dom spremni – povikaše Plenkovićeva i Komšićeva ambasadorica u Pragu koje se tamo druže sjajno, šljokičasto, od prvog dana.
Za Mariupolj Spremni! – stoji na kraju zaključka ove kratke analize moderne  neonacističke, ustaške politike , tajnog pakta Ribentrop-Molotov, pardon pakta Plenković-Izetbegović.

Pakta koji i dalje negira tko je najvažniji Putinov saveznik u NATO-u.

Ukratko politika HDZ-a RH je kaputulirala. Odrekli su se Tuđmana. To je danas čisto pravaška opcija. Dodrinaška. Žive na brandu Franje Tuđmana, bave se iseljavanjem Hrvata iz BIH i stvaranjem bošnjačke republike u susjedstvu. Na 100% BIH. Konačan cilj je BIH država Bošnjaka kao tampon između Srbije i Hrvatske. I par tapšanja po ramenu od Amera. I par karijera. I par stanova u NYC. Dat će im SDA Al Qaeda stanove. Ionako su prazni.

Zato Plenkovića podržavaju Pusićka, Mesić i Komšić. I sve više ustaša. Pravaša. Srbofaga. Sve su to ustaške opcije.Nevezano jesu li nominano lijeve i desne. Sjetimo se tko je bio protiv uvezivanja srpskih općina u RH – Vesna Pusić.

Zato Plenkovićevu naci politiku hvali Izetbegović. Čiji je otac imao dvije SS postrojbe u Armiji BIH:

  1. Handžar diviziju, koja je klala i po Hrvatskoj. Srbe. Još 1991. Mesić i Karamarko skrili su sve dokaze o tom UZP-u svih UZP-ova jer SDA kolje u Hrvatskoj prije rata u BIH.
  2. Druga je bila HOS  – udbaški projekt na čije je čelo stavljen čovjek koji je izdao Bugojansku skupinu. Udbaš Blaž Kraljević. A koji je potom u tu postrojbu pokupio sve udbaše Ljubuškog i Čapljine. Pa i od I UDBE pohvaljenog druga Neđu i kuma mu Miru Hrstića. Odbjeglog nacistu kojeg podržavaju Zeleni iz Bundestaga, Boris Nagrađeni Jebo vas Vukovar Dežulović ali i Plenkovićeva policija. Koja ga ne izručuje. Iako svi znaju da je u Metkoviću. HSP BIH u taj vakat – vodi također jedan drugi udbaš Hrstić.

Za Plenkovića, vođu modernog ustaškog protusrpstva u RH politika HDZ-a BIH postaje očita smetnja. Čoviću su dali naputak da se sarajevizira ili da će dići ruke od njega. Vjerojatno mu nude i povlačenje i smiraj  u Hrvatskoj. Te tranziciju stranke u nešto što bi surađivalo s Komšićem.

To su shvatili svi Hrvati iz  BIH osim HDZ-a BIH. I Pupovcu još nije jasno za koga radi.

Zato su svi, doslovce svi uz Milanovića. Osim par tajkunčića u ZG navezanih na HDZ poslovne ugovore. Pod uvjetom da Tomislav Ćorić ne pobjedne iz zemlje s tim ugovorima. Nervozan je. Šeta Zagrebom ko muha bez glave.

Dok HDZBIH još uvijek razmatra što se događa.

  • Duboko su uvjereni da je Plenković uradio puno iako rezultata nema. I pojma nemaju da je sve što je pričao s Čovićem, prepričao Bakiru.
  • Teško im je prihvatiti činjenicu da je HDZ RH opet izdao. Vjerovali su da neće i  treći put.
  • A ako te netko treći put prevari ne da nećeš Treći, nego si budala.
  • Teško im je vjerovati da ih je partija u kojoj Mate Granić vuče sve konce, opet izdala.
  • Mate i izdaja? Kako to? Hrvati u BIH već godinama ne daju djeci ime “Mate” koliko mrze Granića.

Možda da promijene ime u HDZBIH – stranka naivnih i lakovjernih?

Ukratko – umjesto da je Plenković preko svojih nevjerojatno važnih gotovo mitskih  veza u Brusseslu i USA  lomio Izetbegovića, pogotovo kada zna da su stvari u BIH sada stubokom drugačije, da je presuda Ustavnog suda gotovo stvar,  Izetbegović je preko američkih i brusselskih veza, slomio Plenkovića da nalomi Čovića.

No Plenković je samo mit. Čisti P.R. On svako jutro pojede dva jajeta. Iku Skoku i Zorana Tomića. Oni su početnici P.R.-a za njega. Svim članovima je naredio da o njemu moraju govoriti u kategoriji polubožanstva. I te sitne kokoši to čine.

A Čović je sve to nazvao snažnom potporom RH Vlade kakva do sada nije viđena.

Pretužno.

Iskorištena je naša lakovjernost, pogubljenost i strah. Načinili su muzeje za doba posle nas. Urotili se s fratrima da smire svaku pobunu ako je bude. Baš kao u doba Osmanlija.

Nametnuli su se kao hipervažni brusseljani koji će nas pomoći na kraju su nas izručili ruskom igraču Erdoganu.

To je rezultat Plenki Njonjo politike.

Ukupan score SDA vs HDZ sveo se od rata na ovamo, skupa dakle s ratom na jedno 20 na prema Nula. I jedno 2 mlrd dolara za bošnjačke izbjeglice, te pet poginulih HV heroja koji su izginuli u obrani bošnjačkih gradova 1995. I kao vrh SDA igranja HDZ-om presuda za UZP.

A kraj te poražavajuće utakmice, te bijedne bijednosti, nenadjebive bijednosti ove ohole, korumpirane, bijedne garniture HDZ-a RH može se naznačiti trenutkom u kojem Plenković usred Sabora citira princa Prostora Džihada u ratu, sina Alijinog, sina koji je Plenkovićevoj partiji priskrbio presudu za UZP, i poručuje predsjedniku države onu odvratnu, poražavajuću rečenicu, koja naznačava konačan krah HDZ diplomacije i dokaz da je Plenković sve samo nije diplomat,  a koja glasi: “Da nisi spominjao sapun i parfem možda bismo se mi i dogovorili s njima,  tko će to sad oprati”.

Fuj Andreju Plenkoviću.

Fuj bolan!

Napomena: Dok ovaj tekst nastaje. vrh HDZBIH još uvijek se pita koji se k događa. A troje predstavnika BH Hrvata u Saboru, (nikako i dijaspore jer je ona u RH Saboru diskriminirana, i nije joj dano pravo da ima svoje predstavnike) najradije bi sad da su tri pobačaja. I da ih se ništa ne pita.
ish l poskok.info
guest
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Chevrolet
Chevrolet
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
2 mjeseci prije

O cemu ti?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
2 mjeseci prije

da si pakašone-

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
2 mjeseci prije

ne napisaste da ljigoplenky U HR, preko bllente banožića, DANAS PO NATO STANDARDU obučava muslimane iz pođićeve isslamističke vojske… kako sutra OPET ubijati hrvate.

Last edited 2 mjeseci prije by Anonimac
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
2 mjeseci prije

Dok bošnjački političari lobiraju po svijetu da se bošnjačka dijaspora prijavi za sudjelovanje na predstojećim izborima, kontaktira li tko Hrvate iz BiH koji žive diljem svijeta da se registriraju?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
2 mjeseci prije

na slikama mi fale ercegovski predstavnici, ručno i minuciozno probrani od hrvata u tzv. bih.
a gdje diva grabovčeva, poznatija kao bušićka klemmpavih ušiju?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Dok bošnjački političari lobiraju po svijetu da se bošnjačka dijaspora prijavi za sudjelovanje na predstojećim izborima, kontaktira li tko Hrvate iz BiH koji žive diljem svijeta da se registriraju?

OdroN _ na _ puTu
OdroN _ na _ puTu
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
2 mjeseci prije

sta pise tamo ??

Phoenix
Phoenix
2 mjeseci prije

Nikad vam necemo dati Republiku hercegbosnu a o pripajanju Hrvatskoj samo mozete sanjati!

Mendula🇭🇷
Mendula🇭🇷
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
2 mjeseci prije

Strpi se čergaru islamistički…Herceg Bosna je činjenica i fakt no treba još samo razdvojit naše institucije i financije od vas islamistčkih cigana i što je najbitnije i što je suština da muđahedini iz 23% nikada pa ni tada neće dobit državu a pogotovo suverenost jer ste jednostavno nemoćni i šugavi! PRVO SAPUN PA ONDA PARFEM😄sve da plisnavi muđahedini se saperu NEĆETE dobit državu,jednostavno ćemo vas na suptilan i tihi način uništit kao i svu ISILovu kopi.lad iz 23%!

Anonimac.
Anonimac.
Šta ti kažeš na ovo?  Mendula🇭🇷
2 mjeseci prije

Ignorišite muslimanske komentare ,oni su ne bitni .
Ignoriraj ono što oni pišu .

Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Mendula🇭🇷
2 mjeseci prije

Cinjenica kao sto je i Sao kraina bila haa
Ko sa cetnicima u krevet leze taj nebi trebao pricati o plisnju i ciganluku

Anonim8jac
Anonim8jac
Šta ti kažeš na ovo?  Phoenix
2 mjeseci prije

Još ćete vi moliti da se hrvati osamostale, a islamusti bez hrvatske su mrtvi, blokirat luku ploce i uvesti strogi šengen

Chevrolet
Chevrolet
2 mjeseci prije

Super clanak, sve tacno.. Fuj Plenkovicu djubre jedno.

Kvico
Kvico
2 mjeseci prije

A teksta,a politike.Steta sto niste bili kandidat,sigurno biste daleko dogurali.Svak normalan je danas protiv Putina osim Erdogana i Orbana.Ta necemo se svrstavat na stranu “Z”= zlo.Milanovic ima osobni obracun sa daleko uspjesnijim,i to u tezoj politickoj i ekonomskoj situaciji,premijerom Plenkovicem a vi se izgleda obracunajete sa samin sobon.Ko ce se kladit da ce Erdo uskoro podvit rep i da Sejdo nikad vise bit izabran nece?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Kvico
2 mjeseci prije

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

KatarinaLi🇭🇷
KatarinaLi🇭🇷
2 mjeseci prije

Dobro pa ste prokazali o kakvim kukavicama i ko.piladima riječ i u to smo se uvjerili proteklih dana! Zato sada ja i moja obitelj stajemo i podupiremo predsjednika Milanovića a ova ljigava HDZ nakaza više nema potporu i podršku mene i moje obitelji!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  hakuna matata
2 mjeseci prije
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  KatarinaLi🇭🇷
2 mjeseci prije
Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
2 mjeseci prije

Mi muslimani trebamo shvatiti da je EU skup kršćanskih zemalja i šansa da će se dozvoliti muslimanski filđan u evropi je ravna NULI a milanović je sad svojim prijetnjama oko finske i švedsje to pitanje ubacio direktno u BIJELU KUĆU izvinite ali mislim da ćemo ga mi muslimani žestoko PODOKITI sa kriminalcem bakirem i ostalim budalama

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
2 mjeseci prije

Popu Šimu u Listici papiga pobjegla od kuće u Fatime iznad Jajca na granici treceg

HŽV
HŽV
2 mjeseci prije

Klasika moj Ivkane, za tebe su uvijek krivi drugi… Europa, visoki predstavnik, HDZ HR , Sorosevci, baba Vanga. a nikad oni koji su placeni da predstavljaju i brane interese Hrvatskog naroda. Demantiraj mene neuku priprostu rvatinu i pokazi mi jedan tekst u kojem se kriticki osvrces na “velikog vodju”

never baklava
never baklava
Šta ti kažeš na ovo?  HŽV
2 mjeseci prije

Srećom pa za izvaljenu glupost nema niti moralne, niti zakonske pretpostavke za demantiranjem. Evo, tvoje neznanje zaintrigriralo je sve svjetske umove. Vijećaju ali glupost ne mogu demantirati kada je ionako veća i izdržljivija čak i od svemira.

HŽV
HŽV
Šta ti kažeš na ovo?  never baklava
2 mjeseci prije

Bitno je da si se ti zapitao. Sreca pa ne spadas u “svijetske umove” pa mozes da piskaras po portalu . Glupost je najlakse demantirati, pokazes cinjenice i gluposti ostaju samo gluposti, ali posto ne mozes ostaje ti samo da pises gluposti.

never baklava
never baklava
Šta ti kažeš na ovo?  HŽV
2 mjeseci prije

Po tvojem bi se umovi trebali baviti samo glupostima i zbog takvih kao ti nikad ne stići progresivom se baviti.

Malo morgen. Evo ti na!

HŽV
HŽV
Šta ti kažeš na ovo?  never baklava
2 mjeseci prije

Pa ako je glupost tko nas itko ce vodit Hrvatski narod onda nema progresive , onda ima samo putovnicu u ruke i Njemacka Irska i sl. Ali posto si ti dobro uhljebljen pa ne zelis kriticki razmisljat ako uopce mozes razmisljat stanje ce nam biti samo gore. Ponovo pisem demantiram me sta smo dobili za 20 godina od kako je veliki vodja na vlasti ? dematiraj me i pokazi mi da grijesim

HVO
HVO
Šta ti kažeš na ovo?  HŽV
2 mjeseci prije

Zeljana i covic se spominju u tekstu. Debilu

HŽV
HŽV
Šta ti kažeš na ovo?  HVO
2 mjeseci prije

Da ti citiram oh ti nacitani ” KRITIČKI osvrces na velikog vodju” kljucna rijec kriticki. A psto si za nick stavio HVO da te upitam , nisu li nam obecali da cemo imati svoje ministarstvo branitelja ? a jos da te upitam tko je ministar za Branitelje FBiH ?

never baklava
never baklava
Šta ti kažeš na ovo?  HŽV
2 mjeseci prije

Pa što se mučiš izokola i odmah ne kažeš kako želiš biti ministar Ministarstva branitelja?!

Ne ćeš biti!

A sad’ se nastavi mučiti 🙂

HŽV
HŽV
Šta ti kažeš na ovo?  never baklava
2 mjeseci prije

Po 5 put ti pisem , demantiraj me cinjenicama a ne pisat jeftine fraze i pamflete. p.s. Vidi sta ti je “veliki vodja ” rekao za podrsku Milanovicu. A sad ti opet pisem po 6 put. Demantiraj me uhljebu

HVO
HVO
Šta ti kažeš na ovo?  HŽV
2 mjeseci prije

Kako mislis uhljebu?

HŽV
HŽV
Šta ti kažeš na ovo?  HVO
2 mjeseci prije

Odgovorim ti cim ti meni odgovoris na gore navedeno pitanje za tebe.

HŽV
HŽV
Šta ti kažeš na ovo?  never baklava
2 mjeseci prije

“Ne češ” se pise skupa, nećeš . Osnovna škola ,nažalost nisi dogurao ni do fakulteta u Kiseljaku.

never baklava
never baklava
2 mjeseci prije

“Željana: PreSjedniče, oš baklavu da ti donesem”?

Sve pet ali autoru teksta – đeš’ mene baklavu nuditi toj bagri?!

Od sramote više ne smijem ni u dućan po kruh, niti u kafić, prošetati špicu, a ni na svetu misu u crkvu. Svi me poprijeko odmjeravaju i nitko samnom ni riječ da proteferiči. Čak mi ni pokojnu mater ne psuju, dokle je stiglo. Totalnu blokadu mi uveli.

Deder izbriši to, please, ako za Manitua znaš! Đe će ti duša 🙂

HDZ BiH
HDZ BiH
2 mjeseci prije

DO POBIJEDE!

HVO
HVO
Šta ti kažeš na ovo?  HDZ BiH
2 mjeseci prije

Pise se “pobjede”

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  HVO
2 mjeseci prije

Pise se adezeej “pobjede”, a
čita se ADEZEEJ PORAZA!!

Anonimac
Anonimac
2 mjeseci prije

Nemoj da ukinemo mirovine tisućama vaših lažnih bojovnika i branitelja……u potpisu HDZ RH

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

U tzv F BiH ima temeljem 40 godina rada cca 150 tisuća umirovljenika, pitam se zna li ovo EU, USA, MZ, Brisel, a 300 tisuća umirovljenika je “branitelja” A BiH i HVO, sa prosječnim stažom od 15 godina i uduplanim ratnim stažom i jasno plus invalidnine. Smiješno je što se ne razdvoje umirovljenici rada od povoljno umirovljenih boraca A BiH i bojovnika HVO.

Last edited 2 mjeseci prije by Anonimac
Stranput
Stranput
2 mjeseci prije

Clanovi Nato i Evropske unije Bahlije nista od toga Ali izgleda da je na terenu obrnuto Je.u nas i uzduz i poprijeko!

nisam kriv
nisam kriv
2 mjeseci prije

Bravo pisac , duhovito , bolno istinito . .
Respekt.