Published On: Sri, pro 15th, 2021

SEVERINA JE POKRENULA LAVINU: ‘Dijete se vratilo materi, barem djelomično… Sretna sam što sam ustrajala’

Prije novog albuma kojeg će objaviti u ožujku, Severina se sprema za nadolazeće blagdane, a proslavit će ih, kaže, u krugu obitelji u njezinu zagrebačkom domu. “Ima nas i pravimo dobre fešte!”, priznaje Severina u intervjuu za Dnevnik.hr.

“Božić svi čekamo, jer se kiti bor, vijeća se koje kuglice se trebaju staviti… Bakalar ‘na bilo i jušni’ i salate od morskih plodova do ponoći… Od ponoći sarma i sve radosti”, rekla je pjevačica i dodala da će nakon božićnog slavlja ‘pobjeći’ u snježnu idilu Plitvica.

Govoreći o godini na izmaku, Severina, dakako, ističe pravnu bitku za skrbništvo nad sinom Aleksandrom te brojne istrage koje su posljedica njezina velikog intervjua za portal H-alter – onog u kojem je progovorila o ‘korupcijskoj hobotnici’.

Dvadeset bolnih mjeseci

“Pamtit ću je po tome da se dijete vratilo materi, barem djelomično. Pamtit ću je po serijalu tekstova Jelene Jindre na H-alteru u kojima je razotkrila kako je nešto jako trulo i bolesno u sustavu skrbi za djecu, što je potvrdio i nadzor centara za socijalnu skrb i za posebno skrbništvo, pokrenut nakon mog svjedočanstva”, rekla je Severina.

“Pamtit ću je i po istrazi i optužnici za korupciju u sudskom postupku za skrbništvo nad mojim djetetom. Nakon 20 bolnih i nenadoknadivih mjeseci bez djeteta i bez ijednog razloga da mi ga oduzmu, sretna sam što sam ustrajala i zbog svog djeteta i zbog drugih anonimnih žena”, dodala je.

Prije izlaska novog albuma, nastupit će na 16. humanitarnom koncertu Želim život Zaklade Ana Rukavina, koji će se na Novoj TV emitirati 18. prosinca u udarnom večernjem terminu.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Rugila
Rugila
8 mjeseci prije

Seve, pokaži nam siske…