Published On: Pet, stu 29th, 2019

“PRIJELOMNA VIJEST”: Severina dovela sina na adresu bivšeg partnera Milana Popovića

Severina Kojić, kako neslužbeno doznajemo, nekoliko minuta poslije 20 sati dovela je svog sina u zagrebački kvart Horvatovac na adresu njegovog oca Milana Popovića, saznaje Večernji list.

Pjevačica je tako ispoštovala privremenu mjeru koja je danas izrečena na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. Naime, sutkinja Tea Golub danas je donijela privremenu mjeru i u presudi je odlučila da Aleksandar živi s ocem, te da se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Neslužbeno doznajemo kako se Milan Popović odlučio odreći bilo kakve alimentacije od Severine. Naime, kako doznajemo u slučajevima kakav je slučaj Severine Kojić i Milana Popovića u borbi za skrbništvo donose se tri rješenja.

Jedno rješenje odnosi se na to kome pripada skrbništvo, drugo rješenje je koliko često drugi roditelj može viđati dijete i treće rješenje je visina novčane naknade kojom sud želi zaštiti dijete.

Minimalna naknada je 1200 kuna koju sud dodjeljuje djetetu i pri tome sud u ovakvim slučajevima nikada ne ulazi u imovinsko stanje djeteta. Taj iznos alimentacije je sud odredio i Severini.

Razvoj događaja pratite na svim hrvatskim medijima.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare