Published On: Pet, stu 9th, 2018

Šešelj: Juriću Mektića gdje god se pojavi u Srbiji

BEOGRAD – Predsjednik SRS Vojislav Šešelj rekao je da mu je drago što se i njegovo ime nalazi na listi nepoželjnih osoba iz Srbije, kojima će biti zabranjen ulazak u BiH i da mu je to dovoljan razlog da “juri (Dragana) Mektića gdje god se pojavi u Srbiji”.

“Drago mi je što je Mektić pomenuo i moje ime sad praveći novi spisak nepoželjnih Srba. To će mi biti dovoljan razlog da jurim Mektića gdje god se eventualno pojavi u Srbiji u narednom periodu, pa da vidimo kako će se on ovdje provesti”, rekao je Šešelj za “ATV” komentirajući vijest koju su objavile beogradske “Večernje novosti” da ministar sigurnosti u Savjetu ministara Dragan Mektić priprema zvaničnu listu nepoželjnih osoba iz Srbije, kojima će biti zabranjen ulaz u BiH. Mektić je kasnije te informacije demantirao. Opširnije o tome na OVOM LINKU.

Šešelj kaže da ga to ništa ne čudi jer je “Mektić u proteklom mandatu radio protiv srpskih nacionalnih interesa”.

“Mektić je izdajnik srpskog naroda i tako se ponašao u proteklom mandatnom periodu, radio je protiv srpskih nacionalnih interesa, spajtašio se sa onim političkim snagama, prije svega muslimanskim, koje rade o glavi Republici Srpskoj”, naglasio je Šešelj.

On je dodao da liste za njega nisu ništa novo i da on već ima zabranu ulaska u BiH.

“Za mene to nije ništa novo jer su me svojevremeno ovi okupaciijski guverneri stavili na listu zabrane ulaska i ta zabrana nikad nije ukinuta, pa onda kad sam se vratio s dugog službenog puta po EU neki muslimanski funkcioner mi je saopćio da mi je zabranjen ulazak na cijelom području BiH”, naveo je Šešelj.

“Večernje novosti” objavile su danas da bi se na ovom spisku mogli naći poslovni ljudi, historičari, književnici, novinari, ali i političari.

Izvor lista navodi da će se, osim Šešelja, na Mektićevoj listi naći i ministar obrane Srbije Aleksandar Vulin, glavni urednik televizije “Hepi” Milomir Marić i predsjednik pokreta “Zavjetnici” Stefan Stamenkovski.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare