Published On: Sub, ruj 27th, 2014

SELJACI: Nikšić i Krajina nas kradu

Poljoprivrednici Federacije BiH priopćili su danas da imaju saznanja da su ih predsjednik Vlade FBiH Nermin Nikšić i federalni ministar financija Ante Krajina ponovo prevarili kad je riječ o isplati poljoprivrednih poticaja.

Iz Udruženja poljoprivrednika u BiH priopćeno je, da su poljoprivrednici bili odustali od najavljenog prosvjeda nakon obećanja premijera Nikšića i ministra Krajine da će biti isplaćeni poljoprivredni poticaji, javlja Srna.

Iz Udruženja su u srijedu, 24.rujna, priopćili da su odustali od prosvjeda jer su dobili informacije od Krajine da je za isplatu poljoprivrednih poticaja upućeno oko 500.000 KM i da se očekuje kontinuitet u isplatama.

Udruženje najavljuje da će u ponedjeljak, 29. rujna, održati sastanak sa ostalim udruženjima i savezima poljoprivrednih udruženja koji daju podršku aktivnostima koje provodi s ciljem ostvarivanja zakonskih prava poljoprivrednika. Istog dana bit će održana i konferencija za novinare na kojoj će predsjednik Udruženja Miro Pejić i ostali poljoprivrednici iznijeti zajedničke stavove i plan daljih aktivnosti.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare