Seks priče koje dokazuju da je do seksa puno lakše doći nego vam se nekad možda čini

U dobu u kojem živimo čini se kako je kavalirstva sve manje, a dokaz tome je i rasprava na Redditu u kojoj je ekipa otkrila najgluplje načine na koje su došli do seksa. Od stotine odgovora, što vulgarnih, što komičnih, našlo se i priča koje dokazuju koliko puno mogu napraviti sitne geste. Evo i nekih priča, prenosi Index.

“Jednom sam dobio blowjob samo jer sam djevojci dao zadnji komad pizze.”

“Izlazio sam iz dvorane obučen kao pijanist, a tradicionalno, bio sam pijan ko stoka. Na putu doma, na autobusnoj stanici, ugledao sam beskućnika. Vani je bilo -15 stupnjeva i on se nemilice tresao. Skinuo sam kaput, stavio ga preko njega i dao mu zadnjih pet eura koje sam imao (da dođe do skloništa ili potroši na drogu, svejedno).

Odjednom, ni otkud se pojavila djevojka i dala mi do znanja da je vidjela što sam napravio. Gledala me s obožavanjem kao da sam neki svetac. Hodala je doma uz mene. Ispostavilo se da je Francuskinja i da se uopće ne razumijemo. Ionako do kraja večeri nismo puno pričali. Nekoliko dana kasnije vidio sam beskućnika u mom kaputu. Imam negdje sliku…”

“Citirao sam ‘The Sandlot’, rekao joj da ga možemo gledati kod mene u studentskom domu u sobi. Nisam imao ni TV, ali nije bilo bitno.”

“Bio sam na zabavi i izašao da kupim cigarete. Jedna djevojka hodala je prema meni, a ja sam se pretvarao da sam se zaletio u drvo. Priskočila je da mi pomogne, no brzo je shvatila da sam je prevario. To joj je bilo slatko i kasnije smo se spetljali kod nje doma.”

“Susjeda me jednom pitala za pomoć oko otkoštavanja kokoši. Kad sam došao kod nje, shvatio sam da kokoši nema. Ušao sam u njezinu sobu da je pitam gdje je kokoš, a ona je bila gola. Glupo? Na meni joj je upalilo.”

“Dobili smo novu mačku. Fotkao sam se s njom i postavio na zaslon mobitela. Ispred kluba djevojka je vidjela sliku mačke na mojoj glavi te me počela ispitivati o tome. Bilo je sve hladnije pa sam krenuo doma. Potrčala je za mnom pitajući me može li doći kod mene vidjeti macu. Stvari su prošle očekivano. Tek sam četiri dana imao sam mačku. Sljedeći dan dobila je toliko poslastica da nije znala što bi s njima.”