Published On: Čet, srp 15th, 2021

Seks na Olimpijskim igrama dopušten samo s maskom te uz pridržavanje distance

Prije početka Olimpijskih igara u Japanu vlada veliki strah od koronavirusa. Prisustvo gledatelja na tribinama bit će zabranjeno, a sportaši će se morati pridržavati strogih pravila. Ona vrijede čak i u krevetu.

Olimpijske igre koje će se održati u Tokiju počinju 23. srpnja, a u glavnom gradu Japana sada je proglašeno izvanredno stanje zbog povećanja broja novih infekcija u kojima prevladava Delta soj. Tako su organizatori odlučili da na tribina neće biti gledatelja te će se sve borbe za odličja događati pred praznim tribinama.

Budući da će Olimpijsko selo vrvjeti sportašima i trenerima i za njih će vrijediti stroga pravila kojih će se morati pridržavati čak i u krevetu. Tako da je seks za vrijeme igara zabranjen.

Izbjegavajte nepotrebne oblike fizičkog kontakta. Maske se smiju skidati samo za jelo, piće te spavanje. Stalno vrijedi minimalna udaljenost od dva metra – stoji u pravilniku organizatora.

Dakle, seks je dopušten samo u teoriji. Ako nekog od sportaša uhvate kako vodi ljubav bez maske i socijalne distance prijeti mu isključenje s Olimpijskih igara.

U svemu ovome jako je čudno da su se organizatori ipak odlučili na darivanje 160.000 kondoma koje će biti na raspolaganju za 18.000 sportaša. Međutim, organizatori se nadaju da će kondomi biti upotrijebljeni tek nakon Olimpijskih igara.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x