Published On: Pon, lis 29th, 2018

SDP, DF i Naša stranka nastupaju u zajedničkom bloku u ZDŽ

SDP BiH, DF i Naša stranka u pregovorima o formiranju vlasti u ZDŽ nastupat će zajedno kao blok, konstatirano je tijekom današnjeg radno-konzultativnog sastanka predstavnika triju stranaka.

Članica Predsjedništva Naše stranke Sanja Renić i predsjednica ŽO DF ZDŽ Alma Kratina potvrdile su za Vijesti.ba kako će detalje o zajedničkom djelovanju i koaliciji objaviti u srijedu na konferenciji za novinare u Zenici.

“Razgovarali smo o principima kojih ćemo se držati u formiranju našeg bloka i dogovorili smo okvir. Iz tog bloka ćemo dalje djelovati, da bismo išli prema onome što smo uradili u SŽ”, kazala je Renić.

Kratina je pak potvrdila kako je SDP BiH predvodnik razgovora o koaliciji, s obzirom na to da je ova stranka ostvarila najbolji izborni rezultat.

“Dogovoreno je da idemo u naredne korake. To je jedan blok koji će nastupati zajedno u pregovorima za eventualno formiranje neke većine. U tom bloku SDP BiH, DF i Naša stranka su zajedno”, rekla je Kratina.

Konferencija za novinare na kojoj će biti poznato više detalja zakazana je za srijedu u prostorijama zeničkog SDP-a BiH, s početkom u 10.00 sati./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare