Published On: Čet, sij 13th, 2022

SDA Hrvatske treba ukinuti. Plenkovićev HDZ radi taj posao daleko bolje. HDZ je oduvijek jedina prava podružnica SDA u Hrvatskoj…

Zašto Hrvati izbjegli iz BIH, velika većina njih, tijekom rata nisu bili smješteni masovno po hotelima Jadrana dok Bošnjacxi jesu?

Nisu li u Hrvatskoj postojali i dalje kampovi za obuku mudžahedina u vrijeme dok su isti ti mudžahedini ubijali po Srednjoj Bosni i Srbe i Hrvate?

Nije li HDZ Hrvatske izvršio pritisak na HDZBIH u BIH da odustanu od Livanjskog pitanja u referendumu za nezavisnu BIH a koje je podrazumijevalo da na referendumskom listiću stoji “federalna država BiH”?

Nije li upravo HDZ Hrvatske odigrao ključnu ulogu u gušenju HRHB, hrvatskog nacionalnog pokreta u BIH 1994, u smjeni političkog vodstva i preinaki nacionalne politike Hrvata u BIH? Ili netko poznaje neku drugu stranku koja je to uradila?

Nije li HDZ RH prisilio vojnika HVO-a koji je 1994 imao duboke rane ratovanja protiv ABIH, koji je možda izgubio i selo i majku i oca, da preko noći to sve zaboravi i stane rame uz rame s onim koji mu je pobio sve, da potom otrči na Mrkonjić i gore pogine? U čijem interesu je HDZ RH to uradio? U interesu koje stranke u BIH?

Nije li HDZ RH pred očima šokiranih Hrvata iz BIH dao odlikovanja Aliji Izetbegoviću odmah nakon rata? Ejupu Ganiću?  Da ili ne? Ljudima koji su provodili etničko čišćenja nad Hrvatima u BIH. Čija je vojska nepresuđeno poubijala 6000 Hrvata i etnički očistila 165.000 njih?

Nisu li mediji u Hrvatskoj koji su desetljeće nakon rata provodili rasistički izgon Hrvata iz BIH  iz javnog prostora, mediji pod kontrolom HDZ-a RH?

Koja je bila reakcija HDZ-a RH kada je Petritsch, kriminalno i bez ikakve osnove u međunarodnom pravu dokinuo Hrvatima ravnopravnost u Federaciji? Je li HDZ RH zaprijetio međunarodnim tužbama? Je li možda danas stavlja nekakav Veto u EU parlamentu zato što u FBIH nije na snazi ustav kojem je Hrvatska jamac?

Gdje je tih pola ministara u Vladi FBIH? Gdje je reciprocitet? Gdje je 30 zastupnika u Domu naroda? Otkud preglasavanja ako smo pristali na FBIH uz uvjez nepreglasavanja? U čijem interesu je HDZ RH  je šutio i šuti? U interesu koje stranke u BIH?

Član koje stranke je Gordan Jandroković? Šta je objavio Wikileaks o njemu i trećem entitetu?

Nije li vlada HDZ-a mirno promatrala kako SDA, suprotno Splitskom sporazumu, prikuplja dokaze o zločinima HV-a i HVO-a i šalje tužbu za UZP u Haag?  I nije li odgovor HDZ-a RH nakon toga bio taj da nisu uradili ništa?

Evo naši ljudi, ta mi smo K+ Hrvati,  al što su učinili za Petkoviča, ta čovjek je iz Šibenika?

Koliko kontratužbi su digli? Zašto nema optužbe protiv SDA vrha za UZP u Hrvatskoj u Sisku 1992? Iako sve podatke o naredbama vrha SDA za akcije protiv Srba u Hrvatskoj, i to još iz 1992. HDZ ima. U čijem interesu je HDZ RH  je šutio i šuti? U interesu koje stranke u BIH?

Nije li li činjenica da je HDZ RH jedina presuđena stranka u EU parlamentu , zahvaljujući izdaji od strane SDA, i da to niti malo ne utiče na odnose Plenkovića i Izetbegovića?

Toliko Plenkovića ta omča pravna ne dira da nam čak Džaferovića dovodi u Vukovar.

Zamisli Alija i Bakir ti osiguraju kršenjem vojnog i političkog sporazuma zvanog Splitski, status zločinačke stranke koja je izvršila UZP i agresiju na BIH, iako si zbrinuo tisuće Bošnjaka iako si slao hrvatske vojnike da oslobađaju bošnjačke gradove, iako imaš potpisan dogovor o međusobnoj amnestiji za 1993 i ti ne udaraš kontratužbama protiv generala ABIH, nego ponovno plešeš po volji SDA?

Nije li Vlada HDZ-a mirno promatrala 1993 kako samo par minuta zračne linije od RH granice, SDA vojnici kolju stanovnike Bugojna i na to nije reagirala? Bez obzira na apele Hrvata iz BIH da im prijeti pomor.

A kad je ono reagirala? Kad je vrisnuo SDA. I zavapio za pomoć. Tada se Hrvata iz RG može poslati u smrt.

Reagirala je dakle kad je zavrištao Dudaković iz Bihaća, kad je proplakao Alija iz SDA, i kad je napisao Tuđmanu pismo: “Predsjedniče, ko Boga te molim pomagaj”.

No kad je nestao Vlado Šantić pod tim istim Dudakovićem što je uradio HDZ RH za svog čovjeka, također člana HDZ-a al onog iz BIH?

Što je pobogu tada učinio HDZ Hrvatske? Ono što je od njeg zatražila centrala u Sarajevu – Ništa.

I što danas čini Plenković? Isto ono što je nekada činio Granić. Ono što mu SDA naloži.

On  ovih dana upravo lomi Čovića, ponižava Hrvate u BIH, radeći na svojoj karijeri. Svi smo mi zalog njegove karijere. Radi si čovjek  P.R. oko tog čina kao vizionarskog,  te traži od Hrvata u BIH da javno ustanu protiv Dodika, jedinog političara koji sve ove godine brani Hrvate u BIH, jasno i glasno, i to  kao nikada nitko iz Plenkovićevog HDZ-a.

Plenković radi što mu kaže Bakir Izetbegović. Njegov stvarni šef. Baš kako je Alija upravljao odlukama Mate Granića. tako Bakir upravlja Plenkovićem.

Bijedna je ta povijest hrvatskog HDZ-a.

Kojem je SDA zabio toliko noževa u leđa a oni im i dalje služe. Fokusirani samo na Srbe u BIH. Jer je SDA tako odlučila. Nema veze što je ta ista SDA uradila do sada Hrvatima u BIH.

Jer eto srbofagična Hrvatska ,pod istim tim HDZ-om tako je i odgojena pa joj je lakše pojasniti da se i u BIH vodi borba protiv Srba. Tko će prosječan hrvatski mozak sada, nakon toliko godina zamarati s onim tisućama Hrvata nastradalih od Bošjnaka kad smo ih uvjerili da su u toj priči Hrvati iz BIH ispali zločesti dečki.

1 mrtvi Hrvat u Beogradu? Isuse dragi užas.

Grabovica pored Mostara, 49 poklanih, nitko živ? Što je to Grabovica,reći će žitelj Perecije.

I mace i cuke su im poklali – Ajme užas, reći će mlada zegej hipsterica.

Minder politika HDZ-a u Hrvatskoj svodi se na sljedeće:

Srbi, borba protiv Srba. To je naš drajv i  đir. Hrvatska bez Srba više nije hir.

1992 ćemo rat prenijeti na BIH, dok se mi ne konsolidiramo. Malo Sijekovac, malo Kupres.

160 mrtvih Hrvata na Kupresu u samo jedan dan? Što bi RH javnost znala nešto o tome? Ubijene srpske babe i djedovi po Sijekovcu, prije bilo kakvog zločina na tlu RS  i naši zločini tamo? Što bi RH javnost znala o tome?

Napad Bošnjaka na Hrvate u BIH? – Mirno ćem promatrati što rade Hrvatima u BIH.  A taj rat ćemo , kako reče Mate,  nazivati “nesretnim sukobom”.

Nećemo  ulijetati s vojskom ni nakon Dusine, nit Trusinem nit nakon Grabovice niti nakon Bugojna. Samo ako budu ugroženi Dubrovnik ili Makarska. Hoteli. Plažice. Stalci za sladoled.

Taj pomor Hrvata, 460.000 protjeranih i 8000 poginulih skrit ćemo od RH javnosti. Zašto bi Hrvati u RH znali da su im braća u BIH duplo procentualno stradali? Zašto? Kako ćemo naciju graditi vazda na nekim stratištima van Hrvatske?

Nacija  ne smije znati što smo im mi iz HDZ-a uradili. Da smo suprotno Ustavu RH mirno promatrali toliki masakr.

Jer javnost u RH mora imati osjećaj da smo pobjednici.

Ne da smo žrtvovali naš narod u BIH, u Vojvodini, kao topovsko meso, dok mi ne naučimo pucati iz puškica i dok ne osiguramo zeleno svjetlo, od naših zapadnih partnera, to dugo čekajuće zelenkasto svjetlašce, da imamo pravo osloboditi svoju zemlju. Od svojih pobunjenih građana. Al da im zadamo takav udarčić, da se više nikad ne vrate.

Jer mi, udruga Granićevih dečkića, Mi njonjići, mi plastični konjići s ciganskih vrtuljaka, mi bolan znamo, da se zemlja svoja, oslobađati ne smije, dok ti ne dopusti to, tvoj veliki Zapadni prijatelj.

Shvaćamo li da je HDZ  RH produžena ruka naših masovnih ubojica, proterorisitčke  SDA?

Da su cijelo vrijeme u dosluhu, i da njihovo višegodišnje prijateljstvo, taj davni proustaški, Handžar san, san i  o Bosni bez Srba, promovira ovih dana i Hanža medijska divizija, i da je nama Hrvatima u BIH, kao smetnji, koja se nije smjela potući sa SDA, u suštini Istočnim Hrvatima iz Turske Hrvatske,  namijenjeno tek da se skupimo, gdje god znamo, po Njemačkoj ili gdje god,

I začepimo gubice.

Za sva ostala pitanja obratite se svom fratru ili duhovniku. Njima uostalom isti taj HDZ daje milijune da nas drži u pokornosti dok nas ovi drugi ubijaju.

Baš kao u doba Osmanlija. Samo što su naše moderne Osmanlije sada i u Zgrebu.

Je li sad jasnije što je značila sintagma “neoosmanska politika” koju je ponavljao onaj neki Erdoganov ministar, koji je često posjećivao Zagreb?

I je li jasniji  sada odogovr na pitanje Zašto je Demirel toliko cijenio Tuđmana?

 

 

guest
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Žuti mravi
Žuti mravi
1 godina prije

I kaže čovjek ja sam mogao dobiti treći entitet ali nije mi bio cilj a na moje osobne uši u predizbornoj kampanji je upravo govorio da je to jedino riješenje.

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Žuti mravi
1 godina prije

SVI HDZ-ovi i svi potturčeni HSP-ovi su smmradovi 🙁 – osim HDZ-a 1389 😎 !

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
1 godina prije

Ovo zadnje 1389 …vidovdanski.. ti je nije zgoditak već dijamant pogodak…

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Žuti mravi
1 godina prije

” I začepimo gubice.

Za sva ostala pitanja obratite se svom fratru ili duhovniku. Njima uostalom isti taj HDZ daje milijune da nas drži u pokornosti dok nas ovi drugi ubijaju.

Baš kao u doba Osmanlija. Samo što su naše moderne Osmanlije sada i u Zgrebu.

Je li sad jasnije što je značila sintagma “neoosmanska politika” koju je ponavljao onaj neki Erdoganov ministar, koji je često posjećivao Zagreb?”

Ps dobro pručite poučak, ima ovdje prokleto mnogo istine 🙁 ! Zar smo trebali da nestanemo da bi konačno neko ovo napisao 🙁 ?!

ŠKOLA I HRVATI 😎 – od HDZ-a, Pohlepnog Starca, izmišljenog Boga i uzorite Crkve – BAŠ NIKAKVE NAFAKE 🙁 🙁 🙁 !

Last edited 1 godina prije by Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Phoenix
Phoenix
Šta ti kažeš na ovo?  Žuti mravi
1 godina prije

Ala te nasamario!

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Plenkoviću,Graniću i ostala svito jeli vas bar imalo stid
Ne trebate više ni A zucnuti za hrvate u BIH.
Gori ste od muslimana
Pored ovakvih prijatelja ,neprijatelji nam ne trebaju
Nemam riječi.Ovaj članak ću okviriti za uspomenu

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Prestampati na Violetu…radi BOSNJAKA..

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
1 godina prije

Preštampat će mo na tvoju facu šaćire.Ljepše ćeš izgledati.Ovako nema neke razlige između tvojeg lica i g.u.z..i..c e

Alfa
Alfa
1 godina prije

Ko sveto pismo al sta ces vazda smo bili topovsko meso hrvackoj i tako cemo ostat ako

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Alfa
1 godina prije

Topovsko meso se pravi od Topa