Schwarzenegger i 28 godina mlađa partnerica outfitima privukli pažnju na Oktoberfestu

HOLIVUDSKI glumac Arnold Schwarzenegger (76) stigao je na Oktoberfest u Münchenu sa svojom partnericom Heather Milligan (48). Svojim outfitima privukli su pažnju mnogih.

Heather je odjenula ružičastu haljinu kakva i priliči Oktoberfestu jer izgledom podsjeća na bavarsku nošnju. Arnold je odjenuo neobičan kožni sako i hlače ispod kojih je imao visoke čarape. Par je pozirao s okupljenim obožavateljima, a potom su obišli Oktoberfest.

Zajedno su od 2013. godine

Arnolda se prvi put povezivalo s Heather, koja je fizioterapeutkinja, još 2013. godine te ju je on često spominjao u svojim intervjuima. Ove godine Schwarzenegger je rekao da se uselio “sa svojom predivnom djevojkom”. “Jako je uspješna. Ponosan sam na nju i volim je”, rekao je u svibnju za Heather.

Glumac se razišao sa suprugom Marijom Shiver 2011. godine, no razvod je finaliziran tek 2021. Arnold i Maria bili su u braku više od 20 godina, a razvodu je kumovala njegova nevjera. Imaju četvero djece: Katherine, Christinu, Patricka i Christophera. Schwarzenegger je također otac Josepha Baene, iz njegove veze s kućnom pomoćnicom Mildred Patriciom Baena.