Published On: Sub, sij 29th, 2022

SCHMIDT SE KITI TUĐIM PERJEM: “Kao što sam jučer rekao bit će Izborni zakon…”

“Christian Schmidt koji dolazi iz ureda OHR-a glavnog krivca za hrvatskobošnjački rat nakon rata, koji traje pune 22 godine upravo zahvaljujući korupciji i idiotizmu visokih predstavnika, oglasio se povodom pregovora o izmjenama Izbornog zakona BiH koji se vode u Neumu.

– Kao što sam jučer rekao, Izborni zakon sa kojim se slože svi, koji uključuje uravnoteženu zastupljenost svih konstitutivnih naroda u državnim institucijama, kao i uvažavanje Ostalih, poštujući volju birača, bit će prihvaćen. Zahvaljujem predanim posrednicima Eichhorst i Palmer i cijenim spremnost svih uključenih da predoče nacrt koji poštuje različitosti i demokratske principe u BiH, uz očuvanje europske perspektive za njene građane. Nadam se da će iz Neuma stići dobre vijesti za poboljšanje Izbornog zakona, napisao je Schmidt na Twitteru.

Medijima su se u Neumu obratili medijatori Eichhorst i Palmer koji su poručili da se osjeti napredak, te da će nastaviti raditi na diskusiji s bh. političkim predstavnicima./HMS/

guest
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
3 mjeseci prije

Svi će te vi ko pdići vau vau ka vam Amerikanac stisne jajca..😀

Zoran
Zoran
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Sokole pravopis ti nije jaca strana.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Zoran
3 mjeseci prije

Garant 😉 bošnjo

Aldin Trećo
Aldin Trećo
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
3 mjeseci prije
Četnik
Četnik
3 mjeseci prije

Ovdje stvarno radi lud zbunjenog. Ko je džabe pjevao Danke Deutschland? Dje je Redžo iz Stambola? Kome je ovaj ratar Visoki predstavnik?

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Četnik
3 mjeseci prije

Djikanima genocidssima i ujkama Uzpejcima

Izmetbegović
Izmetbegović
3 mjeseci prije

Mali ćelavi nevisoki prestavnik samo izjavljuje sledeće:zabrinuti smo, vrlo smo zabrinuti, jako smo zabrinuti,stanje je zabrinjavajuće.. 😁. Trump danas reče:Rusija posjeduje Njemačku, 70% plina im dolazi od Rusa a znamo da Rusija ne prizna malog ćelavog.. Pametnom dosta.. 😁

Kiseljak
Kiseljak
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
3 mjeseci prije

Ovaj Svabo pogadza direkt u sridu.Ima da ova škutorija opet najebe

Na peljescu cuprija
Na peljescu cuprija
3 mjeseci prije

Herr Schmidt was nehmen Sie für Substanzen zu sich??

Anonimac
Anonimac
3 mjeseci prije

Ma daj dosta sa time.
Ako Bosnjaci ne zele BiH kao tri ravnopravna naroda neka izadu iz nje i puste Srbe i Hrvate da prave ravnopravnu BiH gdje ce Srbi i Hrvati imati osjecaj da je to nihova zemlja. Neka Bosnjaci izadu iz BiH mi nemamo tu nista protiv neka osnuju svoju Islamsku zajednicu a taj mali broj Hrvata i Srba koji ce ostati u ID BiH nece im biti lose niti treba da se boje ostati tu. Bosnjaci nisu los narod ali nece da zive u zajednici sa Srbima i Hrvatima.