Schmidt ignorira samo one presude Ustavnog suda koje idu u korist Hrvata. Što nam to govori?

Koje presude Ustavnog suda BIH, OHR  do sada nije nametnuo?

Samo one koje odgovaraju Bošnjacima da se ne nameću.

Kada je pao Statut Mostara, SDA-u je odgovarao status quo i OHR nije nametao novi statut.

Kada je pao grb FBIH, kao i zastava FBIH, SDA-u je odgovaralo nedonošenje nove zastave i grba sa srpskim i hrvatskim obilježjima i OHR nije nametao novi grb i zastavu.

Zastava i himna BIH koju je nametnuo dobila je blagoslov SDA. Ona je bezidentitarna a himna je bez riječi. Pa je OHR dobio blagoslov od SDA da ju nametne.

Treća presuda koju OHR ne nameće jeste izborni zakon BIH.

Iako imaju osobnu odgovornost da ga nametnu- Jer su uprskali s postojećim.

Umjesto da kažu SDA-u: Jbg, dali smo vam maksimum, 20 godina majorizirate prema našem neustavnom zakonu, ne možemo vam više držati stranu, presuda je jasna, morate napustiti hrvatski klub i srpski klub Doma naroda FBIH te prestati Židovima i Romima nametati predstavnike, umjesto toga oni , OHR, najveća su potpora SDA-u koji u kampanji 0tvoreno najavljuje kako ide u protuustavno ponašanje – otimanje Hrvatima mjesta u Domu naroda.

Otvoreno se hvale djelovanjem koje je Ustavni sud BIH proglasio nedopustivim.

Zamislimo da je Ustavni sud nešto tako donio čime kori Srbe, a Dodik u kampanji otvoreno najavljuje da će uraditi upravo ono što je Ustavni sud ukinuo i proglasio nedopustivim?

Treba li većeg dokaza da je OHR promuslimanska i protuustavna organizacija neoosmanske ili neoaustrougarske monarhije kojoj nije do zaštite Daytona nego do crtanja novih geopolitičkih karata Balkana?

I kako da pojasnimo Hrvatima da je ustanak protiv OHR-a ustanak u obranu naše zemlje, njenog ustavnog poretka i naših narodnih prava?

Sukladno tome ,  izlazak na ove izbore, prema Schmid-Džihad zakonu, a na koji pozivaju hrvatske stranke, sve do jedne, bez izuzetka,  izdaja je nacionalnih interesa.

Isključivo je na nama hoćemo li blokirati te izbore ili nećemo.

OHR ima model kako ucijeniti  i zaustaviti naše partije. Odvratiti ih od ideje da bojkotiraju neustavan izlazak na izbore.

OHR nema model po kojem može ucijeniti i zaustaviti nas.

Presuda i zakon su na našoj strani. Sve ostalo bezakonje, sve je što je ostalo OHR-u.

Stvarnom autoru hrvatske obespravljenosti u BIH. Kući koja je 2001 dokinula hrvatsko ustavno pravo u BIH.