Published On: Sri, ruj 27th, 2017

SBB: Neka Izetbegović ne skriva svoje zetove, kao ni svoju ulogu u ubojstvima Leutara, Ugljena i ostalih

Nervoznom i radikalnom Izetbegoviću, također, treba reći da Radončić nikada nije imao veze sa kriminalom, a Izetbegoviću valja objasniti što zna o montiranim procesima ili ubojstvima Leutara, Ugljena, Ćele Delalića, atentatu na Sefera Halilovića, linču nad Mušanom Topalovićem Cacom i mnogim drugim žrtvama tajne policije AID, kojom je on tada politički i operativno rukovodio.

Nakon što su mediji objavili da zbog Bakirovih zetova i njihovih talova Sarajlije nemaju vodu, umjesto demantija da nešto u tome nije točno, Bakir Izetbegović se obrušio na Fahrudina Radončića. Fahrudin Radončić je tvorac jednog od najprodavanijih bosanskohercegovačkih proizvoda “Dnevnog avaza”, koji je prodat u više stotina milijuna primjeraka.

Također, sva graditeljska djela ove kompanije urađena su po najboljim tenderskim i transparentnim pravilima, a više stotina uposlenika ove kompanije svoje plaće prima svakog prvog u mjesecu sa svim doprinosima i porezima. Radončić će lako objasniti svoje bogatstvo, isto toliko koliko je Izetbegovićima teško objasniti gdje su nestale milijarde ukradenih ratnih donacija i stotine kilograma zlata i srebra, koje su neovlašteno prikupljali i ukrali od građana tijekom agresije na BiH.

O tome postoje autentični videozapisi i lako ih je u svakom tužiteljstvu naći. Nervoznom i radikalnom Izetbegoviću, također, treba reći da Radončić nikada nije imao veze sa kriminalom, a Izetbegoviću valja objasniti što zna o montiranim procesima ili ubojstvima Leutara, Ugljena, Ćele Delalića, atentatu na Sefera Halilovića, linču nad Mušanom Topalovićem Cacom i mnogim drugim žrtvama tajne policije AID, kojom je on tada politički i operativno rukovodio.

Radončić u Prištini nije optužio Bošnjake za početak rata, kako tvrdi podrumaš Bakir Izetbegović. Predsjednik SBB-a je rekao istinu da je Ćelo Delalić ubijen samo 24 sata nakon što je u intervjuu Slobodnoj Bosni rahmetli Delalić najavio da će otkriti nalogodavce i izvršioce ubojstva Nedžada Ugljena i da je o tom ubojstvu Bakir Izetbegović unaprijed sve znao!

Radončić, kao uspješan industrijalac, sve svoje poslove radi transparentno preko bh. banaka, za razliku od Bakira Izetbegovića i njegovih kriminalno-radikalnih poslova sa Al-Shidijem i enormnom imovinom koja se i danas nalazi sakrivena u Turskoj i vrijedi više milijardi eura. Stoga SBB od obitelji Izetbegović traži da te milijarde vrati u BiH, jer bi se sa tom količinom novca mogli izgraditi svi nedostajući autoputevi i vodovodi u našoj zemlji – kaže se u odgovoru Pres-centra SBB-a.

Žedni građani Sarajeva to odlično znaju. Bračni par Čeušesku sa svojim zetovima je svjestan opće mržnje prema njima i povjerenja naroda koje ima  Avaz. Zato se Izetbegovići iz mnogo razloga boje da nezadovoljni narod, i prije izbora, ne izađe na ulice, istjera korumpiranu obitelj i spriječi podjelu zemlje i život u “fildžan državi”, navodi se u priopćenju SBB-a..