Published On: Uto, lis 1st, 2013

Saznajte koji su jednostavni lijekovi protiv raka?!

Iako se rak smatra kompleksnom bolešću , važno je shvatiti da su kancerogena oboljenja ” simptomi ” i vrh ledenog brijega . Da bi tijelo dozvolilo ukorjenjivanje i rast kancerogenih stanica , potrebno je da se oslabi imunološki sustav , povećati toksičnost organizma i također je potreban značajan nedostatak hranjivih tvari u tijelu .

Dokazi dobavljen znanstvenim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotinu poznatih i efektivnih lijekova protiv raka . Evo nekoliko vrlo jednostavnih protokola koji mogu učiniti čudo u liječenju kancerogenih oboljenja .

Soda bikarbona

Soda bikarbona , jednostavan i siguran lijek protiv raka . Jedna jušna žlica sode bikarbione i sok jednog organskog limuna dva i pol decilitra vode nekoliko puta na dan , će uspješno smanjiti kiselost tijela . Stanice raka ne mogu rasti u lužnatoj ( alkalnoj ) okolici .

Sanguinaria canadensis

Prirodan lijek protiv raka Sanguinaria canadensis . Ili Bloodroot je višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid pod nazivom Sanguinarin . On ubija stanice raka i ne uništava zdrave stanice . Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lijek protiv kožnih i drugih vanjskih oblika raka .

Chaga ili Čaga

Chaga ili čaga , nebeski dar za liječenje raka , je ljekovita gljiva koja se u laboratorijima izučava godinama . Pokazalo se da čaga modulira imunološki sustav i da ima mnoga protu kancerogena svojstva .

Vitamin D

Izvori vitamina D , Sunce je najbolji i najsigurniji izvor ovog vitamina , dovoljno je biti na Suncu 15 minuta dnevno . Provjera količine vitamina D u krvi i njegovo balansiranje može pomoći u preventivi od kancerogenih oboljenja i kao pomoć u borbi protiv raka .

Studija iz 2006. , godine je pokazala kako su niske količine vitamina D povezane sa smanjenom ratom preživljavanja raka u pacijentica koje se bore s rakom u post menopauzalne razdoblju .

Biljni čaj Essiac

Essiac čaj , siguran put ozdravljenja od raka . Originalna mješavina čaja je stari recept Indijanaca domorodaca koji se u ovoj populaciji koristio stotinama godina . Kanadska medicinska sestra je od Indijanaca saznala za njihovu čajnu recepturu koju je počela dijeliti s pacijentima koji su se borili s rakom , nakon toga pacijenti su se počeli nevjerojatno brzo oporavljati i liječiti . Čaj je kombinacija nekoliko anti kancerogenih biljaka i biljaka koje čiste tijelo , sve što pacijent trebaju uraditi , je uzimati ovaj čaj nekoliko puta na dan .

Ulje lana i mladi neiscijeđeni sir

Mladi sir , još jedan lijek protiv raka . Dr. . Johanna Budwig , njemačka bio – hemičarka i liječnik , je žena koja je osmislila prirodni način liječenja raka s ratom od 90% izlječenja u vremenu od 50 godina . Kombinacija lanenog ulja i mladog neiscjeđenog sira donosi tijelu esencijalne masne kiseline i lipo – proteine ​​koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje .

Ulje Kanabisa – Cannabis sativa subsp . sativa var . Indica

Ulje Kanabisa , bez obzira što mislite o ovoj biljci ona je jedna od najmoćnijih prirodnih lijekova protiv raka . Kanabinoidi u ulju Kanabisa ubijaju stanice raka . Točka ! I isto kao i drugi biljni preparati ne uništavaju zdrave stanice . Postoje brojne znanstvene studije koje su potvrdile koliko je ulje Kanabisa važno u liječenju mnogih vrsta raka , uključujući i rak dojki .

Jod

Ekstrakt joda . Oko 85% ljudske svjetske populacije ima premalo joda u tijelima . Pošto se povečava količina i proizvodnja estrogena u ljudskim tijelima koja imaju manjak joda , moramo obavezno osigurati provjeru količine joda u krvi . ( Kako estrorgen ne bi stvorio mutacije stanica i povećanje stvaranja cista i tumora , zbog toga su sva hormonalna kontracepcijska sredstva izrazito kancerogen . Op . Ur . )

Melatonin

Melatonin je nevjerojatno važan u borbi protiv raka , smanjenju stresa i uspostavljanju procesa zdravog i dubokog sna . Melatonin je moćan inhibitor stvaranja stanica raka . U stvari laboratorijske studije su pokazale kako melatonin ” uspavljuje ” stanice raka dojke i smanjuje njihov rast za 70% . Melatonin također sprječava negativno djelovanje estrogena kojeg u tijelo unosimo iz okoliša . ( Mlijeko , meso , mliječni i mesni proizvodi i uzgajana riba i morski plodovi . Op . Ur . )

Izdanci brokule

Izdanci borkule su još jedan prirodan lijek protiv raka . Križonosan povrća su u biti promovirana zbog svojih anti kancerogenih svojstava , izdanci brokule su 100 više potentni od drugih križonosan povrća . Izdanci brokule u sebi sadrže sulforofane koji ne samo da ubijaju stanice raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po tijelu i to za mnoge vrste raka .

Postoje stotine poznatih prirodnih lijekova protiv raka koji spašavaju bezbrojne ljudske živote diljem svijeta . Naravno , izlječenje od raka obavezno obuhvaća i zdravlje tijela u cjelini . Promjene u ritmu i načinu života i prehrambene navike su esencijalne za pobjedu nad ovom bolešću jer je RAK simptom , A NE UZROK !

Ako poznate nekoga koji se bori s rakom , molimo vas da mu pružite ove informacije jer su mu one možda glasnici jedine nade za opstanak .