Pripadnici SIPA su u okviru akcije kodnog naziva “Network”, u sklopu koje je jučer uhićen voditelj Almir Čehajić Batko, danas uhitili Davora gaja, koji se sumnjiči za zlouporabu položaja ili ovlasti, kazali su u Tužiteljstvu Kantona Sarajevo. Kako se saznaje, SIPA je u sarajevskoj zračnoj luci dočekala zrakoplov iz Istanbula u kojem se nalazio i […]

" />
Published On: Sri, lis 21st, 2020

SARAJEVSKA ZRAČNA LUKA Pripadnici SIPA-e uhitili Batkovog kolegu Davora Gaja

Pripadnici SIPA su u okviru akcije kodnog naziva “Network”, u sklopu koje je jučer uhićen voditelj Almir Čehajić Batko, danas uhitili Davora gaja, koji se sumnjiči za zlouporabu položaja ili ovlasti, kazali su u Tužiteljstvu Kantona Sarajevo.

Kako se saznaje, SIPA je u sarajevskoj zračnoj luci dočekala zrakoplov iz Istanbula u kojem se nalazio i Davor Gaj, osumnjičeni u predmetu “Network”.

Naime, Gaj se nalazio u Turskoj u trenutku jučerašnjih pretresa u Sarajevu, nakon čega je jutros sjeo na prvi zrakoplov u Istanbulu te se stavio na raspolaganje policajcima i tužiteljima.

Odmah nakon što je kročio na teritoriju BiH službenici SIPA su mu priopćili razloge za uhićenje i polazak u prostorije te agencije, po nalogu sarajevskog županijskog tužiteljstva.