Published On: Sub, sij. 13th, 2018

SARAJEVO SE OUTALO: Uvažavajući lik i djelo Ratka Mladića traže da se njegov ratni put implementira u Federaciji BIH

Fašistička parola saraj gradžihadista “pristanak na Dayton i konsocijaciju je pristanak da muslimanski glas vrijedi tri put manje” nije ništa drugo nego otvorenaintencija da se u praksi legalizira rezultat rata, etničko čišenje, silovanja i progoni.

Oni jasno traže da izborni zakon ispoštuje lik i djelo Mladića, Patkovića, Orića i El Mudžahida. OHR naravno šuti. Ko u Srebrenici 1995-e.

Ukratko saraj liberali, gradžihadisti i metroseksualni yobbici iz teretane i solarija, traže, da se Islamska deklaracija Alije Izetbegovića unese u izborni zakon BIH.

Jer omjer 75% Bošnjaci 25% Hrvati u FBIH nije ništa drugo nego posljedica Mladića, Rasima Delića. Šerifa Patkovića, Sakiba Mahmuljina, Sefera Halilovića .

Djelovanje Ratka Mladića u RS-u dovelo je promjene etničke slike u FBIH i povećanja postotka Bošnjaka te smanjenja postotka Hrvata ne samo u RS-u nego i u FBIH.

Djelovanje ovih potonjih junaka Armije BIH stvorilo je  331 logora za Hrvate, 14.444 hrvatska logoraša, 170.000 protjeranih Hrvata, 6000 pobijenih. Stotine pobijene hrvatske djece. Stvorilo je razapetog g. Brekala u Grabovici i pribijenog na križ. Dovelo je do silovanja njegove žene i ubojstva njegove kćeri Marije Brekalo.

Djelovanje ABIH dovelo da danas nema Biljane iz Bratunca (ubila ju je Naserova vojska) i Augustine iz Viteza (ubila ju je Patkovićeva vojska):

Da su žive i da su tisuće ovakvih živi, o kojim omjerima i pravima bi govorili? Da danas u BIH živi 780.000 Hrvata bi li sarajevski šovinizam govorio “nametnimo im predstavnika” ili se to može govoriti samo nakon šti si ih pobio i protjerao?

Biljana ne može reći “Moja pobjeda je moj život i moja sutrašnja djeca”.
Augustina ne može reći “Moja pobjeda je moj život i moja sutrašnja djeca”

Smanjeni postotak Hrvata u FBIH direktna je posljedica ratnog djelovanja Patkovića, Alije Izetbegovića, Mahmuljina, El Mudžahida?

Zahtjev da se tom narodu dokinu politička prava jeste jasan zahtjev za legalizacijom džihada. I taj zahtjev upućuju čelnici ne samo SDA nego i svih “Građanskih” stranaka. Koje nisu ništa drugo nego džihadisti u crvenim kravatama.

To su ujedno dokazali činom klanjanja na grobu Rasima Delića. Kompletan vrh SDP-a.

Ako gradžihadlije ne žele s Hrvatima dijeliti FBIH onda nek to jasno kažu: Mi smo nacionalisti i ne želimo s vama.

Budeš muško i kažeš – Da nacionalist sam. Bošnjački sam nacionalist. Je li to problem? Čemu skrivanje iza građanskih opcija koje se bave samo muslimanskim pitanjem i muslimanskim žrtvama? Kakvo je to građanstvo koje tuče rođenu mamu? Kakav je to liberalizam koji u snu viče “tekbir!”?

Napomena za HR političare – Kad vam bošnjački spineri nabijaju da Hrvati imaju previše prava s obzirom na postotak, koliko treba vremena da u vaše mozgovne sive stanice dođe rečenice “Je li ti vi to želite legalizirati džihad koji ste u ratu proveli nad nama?”

Zar je to tako teško reći u emisijama FTV-a Ilija Cvitanoviću i ostali koji trčite na tu šerijatsku TV, koja sudi i prije suda i na dnevnoj bazi baca fetve? Il se bojite da vas više neće zvati?

Jeste li vi naši predstavnici, od našeg naroda ili što ste?

Napomena susjedima Bošnjacima: Ovaj tekst nije zamišljen da vrijeđa vas, naše susjede Bošnjake, i dobronamjerne i manje dobronamjerne nego se isključivo odnosi na one pojedince iz raznih saraj stranaka, kojima je nedopustivo odustajanje od prava da prepolovljenom i etnički počišćenom narodu nameću predstavnike.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer