Published On: Čet, srp 19th, 2018

SARAJEVO IMA NESVAKIDAŠNJI PROBLEM SA SULJAGIĆEM: Taj se pravi mudar no sve iznosi unaprijed i otkrije planove najboljeg nacionalizma u svemiru

Najsimpatičniji bošnjački twitter radikajlija Emir Suljagić u najnovijem postu je otkrio što će bošnjačke stranke sada morati uraditi kako bi Federaciju ipak pretvorile u bošnjački entitet.

Ipak nisam imao pravo kaže. SDA nas je danas i službeno pretvorila u podjarmljenu većinu prepuštajući zakonodavni proces u ruke Dragana Čovića i Milorada Dodika. Sada Zakon o izbornim jedinicama treba usvajati ispočetka. Uz smjenu Puzigaće.

Čestitam SDA na uspješnoj relaksaciji odnosa, prenosi Dnevnik.ba

Ovaj post je objavljen nakon što je protuustavni Prijedlog zakona o izbornim jedinicama u FBiH danas zaustavljen u Domu naroda Parlamenta FBiH. Predsjedavajuća Doma naroda Lidija Bradara i njen zamjenik iz reda srpskog naroda Drago Puzigaća potpisali su da je riječ o prijedlogu zakona koji je destruktivan po vitalne nacionalne interese Hrvata i Srba. Zbog toga je za njegovo usvajanje bila potreba većinska podrška unutar svakog nacionalnog kluba, a takve podrške nema u Klubu Hrvata.

Zbog toga je ovaj prijedlog zakona završio svoj parlamentarni put, pošto ga je prethodno u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH bila usvojila bošnjačka većina (SDA, SDP, DF, SBB i NS).

Na Suljagićevu žalost, a sreću svih domoljuba Bosne i Hercegovine, Puzigaću neće biti moguće smijeniti jer je to također pitanje vitalnog nacionalnog interesa, što znači da FBiH bar još neko vrijeme neće moći biti pretvorena u unitarni entitet s bošnjačkom dominacijom, zaključuje Dnevnik.ba.

Poslije ovog posta objavio je i dva napada na SDA:

I tako to biva. Kad se nacionalizam ne ostvari vukovi se krenu jesti između sebe.

No kako Suljagić voli biti važan, i biti vlast, očekujmo u idućem razdoblju smanjenje naoblake i pregršt pomirljivih tonova prema Hrvatima u BIH. Možda se čak i ispriča za sve izjave o Ustašistanu koje je do sada davao.

Jer vlast je vlast.

Recimo Reuf je već shvatio da treba biti fin.

Upravo je makao sljedeći tvit:

 

A ono što Reuf shvati u 5 to postaje Suljagićeva egida u 6.

Još da prestane prenositi ovog malog što je onomad veličao džihadiste, bila bi mu i supruga zahvalna. A ne samo mi. Ona ipak radi za NED. A NED je ozbiljna američka organizacija koja baš ne bi voljela da joj dođu informacije kako suprug Ivane Cvetković retvita buntovnika protiv zatvaranja džihadističkog logora u Pogorelici. Amera Bahtijara:

Hvala svima na radikalizmu, no BIH mora ići naprijed. Dečki uozbiljite se. Europa nas čeka.

Poskok.info

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare