Published On: Ned, sij. 21st, 2018

SANDRA PERKOVIĆ: ‘BILA SAM SAMOSVJESNA I SA 10 KILOGRAMA VIŠE’

U haljinama Aleksandre Dojčinović do punog izražaja došla ženstvenost Sandre Perković: ona je lani smršavjela deset kilograma.

Je li i u stvarnosti tako zgodna kao na fotkama – zanimalo je mnoge nakon što je najbolja bacačica diska na svijetu pozirala za Glorijinu novogodišnju naslovnicu. Komplimenti na račun zanosnog izgleda pratili su Sandru Perković (27) u cijeloj protekloj godini, koja je za nju bila itekako značajna – što zbog promjena u privatnom životu, a što zbog sportskih postignuća. Na atletskim terenima nitko joj se nije uspio približiti: šesti put zaredom slavila je na Svjetskom prvenstvu održanom u Londonu te u Dijamantnoj ligi, a veliko finale njezinih uspjeha novi je hrvatski rekord koji je ljetos ostvarila na mitingu u Švicarskoj, gdje je njezin disk letio 71,41 metar.

Istodobno sa sportskim pobjedama postigla je i jednu osobnu – nakon što je predanim radom na promjeni prehrambenih navika smršavjela deset kilograma, otkrila je i ženstvenu stranu svoje ličnosti. A tada su je – dok je ponosno koračala u cipelama s potpeticom od deset centimetara i seksi haljinama kreatorice Aleksandre Dojčinović – otkrili i drugi.

Sandra Perkovic Frizura i sminka Josip ? Fotograf Matej Dokic Hotel Atrium, Split. 021217

Matej Dokić

– Svakoj ženi laskaju komplimenti, no ja sam bila samosvjesna i s deset kilograma više – kaže Sandra Perković. – Osim toga, nisam tijelo preoblikovala zbog ljepote, nego kako bih bila u top formi za Olimpijadu u Tokiju 2020. Tajna moje vitkije linije je u novom režimu prehrane: jedem češće, ali manje obroke. Dobro je što se ničega ne moram odricati, čak ni meni omiljene štrudle s višnjama.

Dvostruka olimpijska pobjednica u novoj bi godini voljela osvojiti peti uzastopni naslov na Europskom prvenstvu – što dosad nije uspjelo nijednoj atletičarki. A proteklu godinu, koju će ispratiti u rodnom Zagrebu s obitelji i prijateljima, pamtit će po desetodnevnom putovanju Francuskom sa svojim ženskim društvom, filmu “Čudo”, autobiografiji nogometaša Zlatana Ibrahimovića “Ja sam Zlatan” te pjesmi “New Rules” (Nova Pravila) glazbenice Due Lipe. Znakoviti stihovi o djevojci koja živi po novim pravilima jer želi preboljeti bivšu ljubav mogli bi biti odgovor na glasine kako kraljica diska nakon pet i pol godina više nije u vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem./gloria.in/

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer