Published On: Ned, pro 5th, 2021

SAMO RADIKALNO: Mali Zeleni podržao jedinu proustašku stranku u njemačkom Bundestagu

 

Željko Komšić, proustaški orijentirani SDA-ov džepni politički moljac podržao je rezoluciju jedine deklarirane proustaške stranke u njemačkom Bundestagu – Zelenih.

Zeleni su se naime prije par godina deklarirali kao nacistička, proustaška stranka, kada su štiteći film “Neđo od HOS-a” posredno izglasali parlamentarnu zaštitu odbjeglom ratnom zločincu Miroslavu Hrstiću, deklariranom nacisti , silovatelju i upravitelju logora pod upravom HOS-a u kojem je višestruko silovao lječnicu iz Čapljine , Srpkinju, pokojnu Olgu Draško, pri tome joj govoreći da ima čast da ju siluje ustaški krilnik. Olga ne bijaše jedina žrtva ovog zločinca. Bračni par Kuzman Hrstićevi ljudi su zaklali, sve Srpkinje u tom logoru su silovane.

Potporom ustaškoj stranci iz Bundestaga, Komšić, se tako ponovno deklarirao kao proustaški političar nakon što je prije nekoliko godina u svom uredu izvjesio portret Ustaše i člana Glavnog stožera Armije BIH.

Zašto istovremeno nije izvjesio portret šefa Handžar divizije nije jasno. Možda zato što je Handžar promijenio ime u Zulfikar, a potom napravio genocid u Grabovici?

Ili zato što vlasti u Sarajevu nikad nisu htjele objaviti tko su stvarni zapovjesnici fašističke Handžar divizije iliti odreda Zulfikar pa Komšić nije znao čiji naci handžar portret da ovjesi u otetom hrvatskom uredu?

Film “Neđo od Ljubuškog” u kojem humanistu glumi, gore narečeni odbjegli zločinac dobio je promociju i od ugledne sarajevske Srpkinje Dunje Mijatović. Iako je dotična u Vijeću Europe na čelu  odbora za ljudska prava, nikada joj nije palo na pamet javno se ograditi od ovog filma, zbog kršitelja ljudskih prava u njemu ili pak umjesto tog filma zatražiti da se u Europskom parlamentu prikaže svjedočenje njegove žrtve Olge Draško koja je za života bila voljna o tome javno svjedočiti. I koja je o svome mučeništvu u logoru Miroslava Hrstića, kuma Neđe Galića, objavila i knjigu.

Dunji Mijatović, ljudsko pravo Olge Draško nije lukrativna tema. Osim toga mrtva je doktorica Olga. Nema je više. A Dunje ima i ta teta grabi li ga grabi povrh nesreća silovanih BH žena. Kako? Tako što promovira film s njihovim silovateljem.

A i Svetlane Broz ima. I grantova.

O svemu ovome niti slova nije napisao Boris Dežulović. Također jedan od novinskih kustosa spomenute podmetačine od filma.

Valja dodati da je narečeni ustašoid Hrstić zarobljene ročnike Srbe, mladiće od cca 19 godina tjerao da usred Ljubuškog pasu travu. I da ga je od metka HVO-a spasio samo puki slučaj.

To su te vrijednosti kojima nas uče Brozova, Mijatovićka i Dežulović.

Svi odreda izmanipulirani od tete Štefice. Šindlerice , šminkerice od Ljubuškog. Koja tvrdi kako je  spasila tisuće Bošnjaka Ljubuškog od sigurne smrti. Začudo oni to ne tvrde. Niti u stvarnosti niti u njenom i Hrstićevom proustaškom filmu. U kojem ustaša, silovatelj i šef logora pojašnjava svjetskoj javnosti što je to humanost. I kako je silan čovjek bio rojnik Neđa.

Nikada nećete ćuti njihovu ispriku za ovu pogrešku niti ogradu od ovog filma. Moć svjetskog NGO režima jača je od jauka čapljinskih logorašica. I ako Dežulović i Mijatovićka i Brozovima takvima, silovanima, oduzmu posthumno ljudska prava, ona će biti oduzeta.

Kao što upravo jesu.

Da nisu već danas bi to proustaško feral smeće Dežulović napisao tekst u kojem bi ismijao i Komšića, i Bundestag, i Zelene, i Brozovu i Mijatovićku.

Ali kako kad je i sam bio dio tog projekta?

Tekst naslovljen “Srbi, Jebo vas Dretelj i jebala vas Gabela” stoga nećete čitati.

Zločinac iz tih logora njegov je “suradnik na projektu”.

Njihov važan čovjek. A krilnik na krilnka, rojnik na rojnika, Dežulni na Hrstića, staro je to pravilo  HOS-a, neće ići.

 

guest
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Bošnjak
Bošnjak
1 mjesec prije

Pa čovjek je ko rvat u predsjedništvu BIH.
Ne odgovara vam kada ne zastupa rvatske interese, ne odgovara vam sada kada podržava, mehkom kuhrcu i dlaka smeta.A i vama statističkoj greški

Last edited 1 mjesec prije by Bošnjak
Uskok
Uskok
1 mjesec prije

Kroner sejdo musliman a alkoholičar.

Chara
Chara
Odgovori   Uskok
1 mjesec prije

Pa njemu kuhran i nije nešto blizak.

djuro
djuro
1 mjesec prije

Ne mogu razumjeti zašto se ovoliko spominje Željko Komšić, zašto mu se spominje ime. Komšić je, ni kriv ni dužan, nekoliko puta bio predsjednik države. kolika je njegova zasluga za to, iskoristio priliku i biti će upisan u enciklopedije. Kaligula je u Rimski senat stavio svoga konja, Mogli su i Muslimani kandidirati hrvatskog magarca za predsjednika. Onda ne mogu razumjeti ljude koji troše žuč kad se njegovo ime spomene

Ganga🐉
Ganga🐉
Odgovori   djuro
1 mjesec prije

nitko ne troši žuč ,nego čisto j.e.b.a.t njima k.o.t.i.li.cu

Derim
Derim
1 mjesec prije

Usrase o prousraskim strankama?
Komicno.

Ganga🐉
Ganga🐉
Odgovori   Derim
1 mjesec prije

k.o.p.i.l.a.n.e .retar.dirani

Ganga🐉
Ganga🐉
1 mjesec prije

do tad nećeš ni ti postojati allaha mi

Last edited 1 mjesec prije by Ganga🐉
Ganga🐉
Ganga🐉
1 mjesec prije

E taj film nećeš gledati

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Jesvas usrecio i ove cetri godine Samo mi recite ko je ga primio u svijetu On je naj veci lopov nista ne radi a placa dobra Cega se prihvati sve ode djavlu Naj veci medo sto sam ja cuo zanjega

Bošnjak
Bošnjak
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Još četiri godine pa da ga zamjeni Edin Džeko

Ganga🐉
Ganga🐉
Odgovori   Bošnjak
1 mjesec prije

samo u rezervatu 23