Published On: Uto, tra 1st, 2014

SAMO JE JEDNA MAMA: Mama je prodala moju nevinost kad sam imala svega 12 godina

Tinejdžerka iz Kambodže čiju je nevinost njezina majka prodala kad je bila malena djevojčica otvorila je dušu o mračnim tajnama seksualne trgovine u njezinoj zemlji.
Dara Keo, sad 17-godišnjakinja, imala je svega 12 godina kad ju je vlastita majka Rotana prodala “bogatom, moćnom muškarcu” u očajničkom pokušaju podmirivanja kockarskih dugova svog muža.
”Kamatari su prijetili nasiljem kad nisam mogla platiti”, brani se 62-godišnja Rotana, koja je tada zarađivala svega 1 dolar na dan.
”Oboljela sam zbog straha i brige oko dugova. Konačno, predala sam se”, kazala je Rotana.
Ono što je proizašlo iz takve odluke jest poprilično čest slučaj u Kambodži. Drevno vjerovanje uzeto iz taoističke kulture kaže da seks s djevicama može produljiti životni vijek.
Keo je prvo odvedena doktoru na pregled, kako bi se potvrdilo da je njezin himen i dalje netaknut, s obzirom da mnogi trgovci seksualnim robljem često kirurški “liječe” žrtvin himen, kako bi ih mogli prodati nekoliko puta.
”Zatim sam odvedena čovjeku koji me kupio. S njim sam ostala tjedan dana, a za to vrijeme me silovao mnogo puta, i to bez kondoma”, prepričava Keo.
Čovjek koji je kupio njezinu nevinost kupio je poznati kambodžanski političar, ali Keo i njezina majka odbijaju odati njegov identitet.
On je držao Keo u hotelu i posjećivao je dva ili tri puta na dan kako bi je silovao.
”Bio je užasno grub i nasilan”, prisjeća se Keo.
Nakon tjedan dana pakla, Keo je imala masnice po cijelom tijelu, a iduća dva tjedna jedva je hodala i mokrila.
Iako je njezin slučaj zaista monstruozan, Keo je samo jedna od tisuće mladih Kambodžanki čija se nevinost prodaje svake godine, većinom istaknutim policajcima ili političarima.