Published On: Sri, velj 8th, 2023

Samir Suljagić, bivši agent AID-a, kandidat za ravnatlja OSA BiH

U tijeku je, kako doznaje portal “Avaza”, sastanak na kojem se dogovara zajedničko rješenje koalicisjkih partnera stranaka okupljenih oko sarajevskog bloka “Trojka” (SDP, NiP, NS).

Samir Suljagić rođen je 1968. godine u Ilijašu. Po struci je socijalni radnik, a to zvanje je stekao na Fakultetu političkih znanosti u Sarajevu.

On je od 1992. do 2001. bio zaspolenik Agencije za istraživanje i dokumentaciju BiH, a od 2003. do 2005. je bio uposlenik Županiskog centra za socijalni rad Sarajevo. Od 2005. do 2014. bio je ravnatelj Županisjke Javne ustanove „Disciplinski centar za maloljetnike“.

Od prosinca 2019. godine je na čelu JU Zavod Pazarić./HMS/

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Europsky
Europsky
1 mjesec prije

Odlican operativac.Kad je znao obuzdavati pobunjene manjine u ratu, lako ce i u miru.
Dobar temelj za stvaranje podneblja za gradjansko uredjenje.

Veritas über alles
Veritas über alles
Šta ti kažeš na ovo?  Europsky
1 mjesec prije

Obuzdavao na 17% teritorija zajedničke nam države hahaha , pa ima li u vas osjećaja stida ikako hahahaha , koja kvalitetna većina hahaha manjine na 77% države,a većina na 23% ,a i to 23% pexinluk mrtvi hahaha

Dimitrije Pantic
Dimitrije Pantic
1 mjesec prije

Odlazak Bakirovog 008 agenta i diplomca odlazi iz OSA-e stara klapa SDA i opozicije RS (SDS, PDP) kadrovi oko Dragana Mektica. I sve ove godine ovakva struktura u obavještajnom podneblju je svakodnevno vršila medijski linc protiv SDA oponenata poput Dine Konakovica, Srbe Dodika SNSD i Dragana Covica HDZ. Sasvin sigurno se nadzire početak kraja pružanja financijske i logističke podrške botovima, uvlakacima i piskaralama okupljenih oko SDA, DF i Islamske Zajednice BiH. Stavljanja mete na čelo političara,javnih ličnosti i novinara mora sto prije stati umjesto da se čeka da padne mrtva glava.

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Ko god da bude,biće nepismeni islamista koji će još više po.turi.ce gurnuti u kaljužu beznađa i gladi😂