Published On: Sub, ruj 7th, 2013

Salzburg: Bosanac zaklao suprugu pred 5-godišnjom kćerkom

Užasna obiteljska tragedija dogodila se u Salzburgu u Austriji gdje je muškarac iz BiH brutalno ubio svoju suprugu pred njihovom petogodišnjom kćerkom.

Tridesetpetogodišnji muškarac je nožem prerezao grkljan svojoj 25-godišnjoj supruzi, a nakon toga je pokušao izvršiti samoubojstvo, u čemu nije uspio.

Tragediji je prethodila svađa između mladog para, tijekom koje je muškarac napao svoju suprugu. Ona se pokušala braniti, ali ju je on uspio svladati i ubiti. Prerezao joj je grkljan, a po tijelu joj je nanio i nekoliko ubodnih rana.

Nakon što je ubio suprugu, telefonom je pozvao prijatelje, kojim je rekao šta je učinio, a potom je bezuspješno pokušao izvršiti samoubojstvo. Šokirani prijatelji su obavijestili policiju, koja je stigla na mjesto tragičnog događaja.

Žena je bila već mrtva, a muškarac je ležao u spavaćoj sobi prekriven krvlju. Imao je nekoliko posjekotina, ali je preživio. Sada se nalazi u pritvoru, a policija sumnja da se zločin dogodio zbog ljubomore.

Svađu, fizički obračun i ubojstvo majke gledala je petogodišnja djevojčica, koja je bila u šoku i sada se nalazi u ustanovi za socijalnu skrb. Susjedi bračnog para, koji je porijeklom iz BiH, također su u šoku nakon tragedije. Rekli su da je majka uvijek bila mirna i suzdržana osoba.