Published On: Sri, velj 23rd, 2022

SAD: “Ruski napad bi mogao stvoriti 5 milijuna izbjeglica”, Rusija: “Reputaciju Rusije kao agresora na Ukrajinu je izmislio Zapad”

Američka veleposlanica pri UN-u, Linda Thomas-Greenfield, rekla je na Općoj skupštini UN-a da bi ruska invazija Ukrajine mogla stvoriti do pet milijuna novih izbjeglica.

“Nastavi li Rusija ovim putem, moglo bi doći do nove izbjegličke krize, jedne od najveće s kojima se svijet danas suočava”, rekla je Thomas-Greenfield.

S druge strane, Marija Zaharova, glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova, je u razgovoru za BBC rekla kako je reputacije Rusije kao agresora na Ukrajinu “izmišljena”.

“Ideju da je Rusija kriva za krizu u Ukrajini je izmislio Zapad”, rekla je Zaharova. Izjavila je kako je Zapad ionako htio uvesti sankcije Rusije neovisno o tome što ta zemlja činila, pa dodala kako bi London i Washington trebali razmotriti vlastite postupke u međunarodnim konfliktima. Sankcije Rusiji nazvala je “ilegalnima”.

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
GROF OD ROGACA
GROF OD ROGACA
2 mjeseci prije

TETAK DAJ NAM ATHOMSKU DA JE BACIMO NA MUJE.

Ruga
Ruga
2 mjeseci prije

Ma hebo ti aamerokuurce. Svo zlo u ovom svijetu oni izazivaju.

Ruga
Ruga
Šta ti kažeš na ovo?  Ruga
2 mjeseci prije

Sad su pritisnuli i njumce da pristanu da nemaju gasa… E upm.

Brcak 215
Brcak 215
Šta ti kažeš na ovo?  Ruga
2 mjeseci prije

Mars stoko seljacka

Brcak 215
Brcak 215
2 mjeseci prije

Znamo da je srbadija na strani Rusa,na cijoj su strani oni hrabri bojovnici sajnos coskastim glavama íz zapadne hercegovine?